1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor 1 puanla döndü
Karsspor 1 puanla döndü

Karsspor 1 puanla döndü

Çayelispor 1 Karsspor 1

A+A-

Karsspor, 3’üncü haftada, deplasmanda Çayelispor’u Durdu Ahmet’in attığı golle 1 – 1 berabere kalarak başarısını sürdürdü.

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden Karsspor, deplasmanda karşılaştığı Çayelispor karşısında öne geçtiği karşılaşmada 1-1 berabere kalarak bir puan aldı. Karsspor aldığı bir puanla puanını 7’ye çıkardı.

Ligin 3’üncü maçında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Yeşil Beyazlı ekibimiz Karsspor, zorlu Rize deplasmanından 1 puanı tek golle aldı. 57'nci dakikada Durdu Ahmet'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Karsspor'a, Çayelispor 81'nci dakikada Ramazan'ın kullandığı serbest vuruşla attığı golle cevap verdi. Ramazan'ın serbest vuruştun attığı golle durum 1-1 oldu.

Çayeli İlçe Stadyumunda oynanan ve Halit Özel’in hakemliğini yaptığı maça Çayelispor, kalede Murat, Onur, Ferdi, Cihan, Ümit, Ramazan, Muhammet, Ahmet, Yücel, Uğur ve Yakup ilk onbiri ile ekibimiz Karsspor ise kalede Güven, Uğur, Samet, Serlan, Adama, Umut, Tayfun, Oğuz, Atilla, Durdu Ahmet ve Mehmet, ilk onbiri ile başladı.

Karsspor’un başlama vuruşu ile start alan maçın ilk yarısının büyük bölümü, her iki takımın ataklarıyla devam etti. Çayelispor oyuncusu Uğur rakibiyle girdiği mücadele sonrası sarı kart gördü. Çayelispor'da oyuncu değişikliği ile Ozancan çıkarken yerine Ferdi girdi. 40. Dakikanda Çayelispor ceza sahası dışından kazandığı serbest vuruşu, Ramazan gole çeviremedi. Maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçın 49. Dakikasında Karsspor oyuncusu Durdu Ahmet tarafından gelişen atak sonrası top, Çayelispor savunmasına çarparak kornere çıktı. 56. Dakika da ise Karsspor oyuncusu Durdu Ahmet, ceza sahası içerisinde gole giderken düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Durdu Ahmet penaltı vuruşuyla takımımızı 1-0 öne geçirdi.  Golün ardından Çayelispor üst üste geliştirdiği ataklarla beraberliği yakalamaya çalıştı. 69. Dakikada Karsspor’un kalecisi Güven, top atışını geciktirdiği için sarı kart gördü. 80. Dakikada ise evsahibi Çayelispor oyuncusu Ramazanın, kullandığı serbest vuruş sonrası top filelerle buluştu. Çayelispor beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karssporumuz Rize deplasmanından bir puanla Kars’a döndü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.