1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor, Ardahan’dan 3 puan aldı
Karsspor, Ardahan’dan 3 puan aldı

Karsspor, Ardahan’dan 3 puan aldı

Karsspor kendi sahasında konuk ettiği Serhat Ardahan sporu 1-0 mağlup etti.

A+A-

Türkiye Amatör Bölgesel Amatör Lig 2. Gurupta mücadele eden Karsspor kendi sahasında gurubu lideri Serhat Ardahansporla karşılaştı. Şehir stadyumunda oynana karşılaşmadan üç puan alan Karsspor oldu.

İlkyarıda sık sık kaçırdığı golleri dakika 43’te Çetin Akpolat ile yakalayan Karsspor 1-0 öne geçti. 96 dakika süren karşılaşmada serhat Ardahanspor taraftarlarının sahaya ve protokol tribününe su şişesi ve kartopu atması zaman zaman gergin anlar yaşanmasına neden oldu.

Ligde bugün aldığı üç puanla 7 sırada 31 puana sahip olan Karsspor karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı. Karşılaşmayı Kars Valisi Günay Özdemir, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız protokol bölümünden izlediler.

Karşılaşma 1-0 Karsspor üstünlüğü ile tamamlanırken karşılaşma sonunda basın açıklaması yapan Kars Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız şunları söyledi:

“Karsspor’a destek olan taraftara ve Kars halkına teşekkür ediyorum. Her zaman ifade ettim. Bugünde ifade ediyorum; kurduğumuz bu takım çok mükemmel top oynuyor. Fakat sahipsiz kaldık, tek başımıza kaldık. Biz bugün bu sahada sadece Ardahansporla mücadele etmedik Ardahan’ın Valisi ve belediye başkanıyla hatta Kars Valisi İle Kars Milletvekilleri ile biz bu maçı oynadık ve mücadele ettik. Bizim bugünkü bu maçımız onlarla oldu. Lider dedikleri Ardahan’ı gördük. Karsspor’a sahip çıkmış olsalardı biz bu ligi birinci bitirme şansına sahip olurduk. Ama bizi sahipsiz bıraktılar.”

Kars’ın seçilmiş ve atanmışlarına sitemlerde de bulunan Yıldız, “Ben bütün teknik ve futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Ölümüne bir karşılaşma yaptılar bugün ki bu üç puanı Kars halkına armağan ettik.” açıklamasını yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.