1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karslılar Derneği'nin ziyaretleri
Karslılar Derneğinin ziyaretleri

Karslılar Derneği'nin ziyaretleri

Darıca Karslılar Derneğinin ziyaretleri sürdürüyor...

A+A-

Kocaeli’nin en aktif derneklerinden biri olan Darıca Karslılar Derneği, ziyaretlerine devam ediyor.

Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin ve yönetimi çalışmalarının yanı sıra çeşitli ziyaretleri de gerçekleştirmiş oluyorlar.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Makamında ziyaret eden Karslılar Derneği, bölgedeki diğer siyasi temsilcilerini de unutmadılar.

BU DERNEK HEPİMİZİN DERNEĞİDİR

Dernek Başkanı Nevzat Aytekin, “Dernek çalışmalarımız devam ediyor. Bir çok projemiz var nasip olur ise  projelerimizi hayata geçireceğiz. Bunlardan bir tanesi de Sarıkamış şehitlerimizi anmaktı. Dernek yönetimi olarak Sarıkamış’a gittik şehitlerimiz için dualar ettik. Oradaki hemşehrilerimiz ile fikir alışverişi yaptık. Kars Belediye Başkanımız Sayın Murtaza Karaçanta’yı makamında ziyaret ettik. Aynı şekilde çeşitli kurumları da ziyaret ettik. Şimdi de bölgemizdeki STK’ları ve siyasi parti temsilcilerinizi ziyaret ediyoruz. Çalışmalarımızı paylaşıyoruz. Geçtiğimiz Pazar günü üyelerimiz ile birlikte kahvaltı yaptık ve fikir alışverişi yaptık. Bu dernek hepimizin derneğidir. Tüm hemşehrilerimize kapımız açıktır.” şeklinde bilgi aktardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.