1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karslılar,takımlarına sahip çıksın
Karslılar,takımlarına sahip çıksın

Karslılar,takımlarına sahip çıksın

Karslılar, eşleriyle çocuklarıyla takımlarına sahip çıksın...

A+A-

Karsspor’un yeni Başkanı Muharrem Yıldız, oluşturduğu yeni yönetim, teknik heyet ve futbolcularıyla basın mensuplarının karşısına çıktı. Yıldız, hedeflerinin 3.lig olduğunu açıklayarak bu bağlamda Kars’lıların eşleriyle çocuklarıyla takımlarına sahip çıkmalarını istedi.

Kars’ta bir otelim bahçesinde bir araya gelinen kahvaltılı toplantıda basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Yıldız, Karsspor’un geçmişte yaşadığı sıkıntıların apaçık ortada olduğunu söyledi. Yıldız; “Şu an biz, hocasıyla, futbolcularıyla ve yöneticileriyle iyi bir takım oluşturduk.  Biz bu arkadaşlara inanıyoruz ve güveniyoruz. Buradan alacağımız başarılı sonuçlarla 3. ligde yoluma devam edeceğiz. Ben şunu istiyorum ki Kars Spor’un taraftarı eşleriyle çocuklarıyla takımlarına sahip çıksınlar.”dedi.

Başkan Yıldız, “Sadece tribünde birkaç taraftarımızın bağırmasıyla bu iş olmuyor. Takıma sahip çıkalım. Bizler belden aşağı küfürlü tribünlerden bu yapıyı kurtaracağız. Tribün liderleri arkadaşlarımızla bunları konuştuk. Yarın oynayacağımız Torul Spor maçında küfür duymayacağız. Küfür edenleri bir sonraki maçta tribüne almayız. Ailece maç izleyeceğiz.”

KARSSPOR’A BELEDİYE, VALİ VE YETKİLİLER SAHİP ÇIKMAK ZORUNDA

Konuşmasında, Karsspor’a Belediye Başkanından Valisine tüm yetkililerin sahip çıkması gerektiğine değinen Başkan Yıldız; “Buna mecburlar. Biz tak İstanbullardan buralara gelmişiz. Karsspor tamamen terk edilmişken her şeyi ile iyileştirmeye çalışıyoruz. Biz inandık ve hastayı iyileştirdik hasta şu an yürüyor.  Herkesten daha önde koşacak ve bu yarışı tamamlayacaktır. Onun için herkes sabırla Kars Spor’u takip etsin ve sahip çıksınlar. Eski alışkanlıklardan taraftarlar ve bu şehri yönetenler vazgeçmelidirler.”dedi.

STADA GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Başkan Yıldız Karslının Karsspor’a destek çıkması için stada giriş ücreti almayacaklarını ifade ederek, “Biz giriş ücreti almayacağız. Örneğin 21 Eylül Pazar saat 14:00’da oynanacak maç için giriş ücreti almayacağız. İleriki zamanlarda biliyoruz ki saha Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün bizim orada aldığımız katkının 5 ine bakmayacağız. Taraftarımızı stada çekeceğiz.”

TEKNİK DİREKTÖR; KARS SPORU SAHİPSİZ BIRAKMAYIN

Karsspor Teknik Direktörü Soner Büyükergun Torul Spor maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Bütün hazırlıklarımızı tamamladık, analizlerimizi yaptık bu saatten sonra maç saatini bekliyoruz. Buradan bütün taraftarlarımıza şehrimize sesleniyoruz, takımlarını sahipsiz bırakmasınlar destek olsunlar. Bize inansınlar, güvensinler ve sabırlı olsunlar. İnşallah Allahın izniyle sezon sonunda Karsspor’u layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız.”

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta lider olan takımlarının şu an kadro bakımından eksiğinin bulunmadığını da hatırlatan Teknik Direktör Büyükergun; “Şu an her şeyimiz tam maç saatini bekliyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.