1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ın turizm elçileri
Kars’ın turizm elçileri

Kars’ın turizm elçileri

Kars Kültür ve Turizm Altyapı Birliği’ne 3 Otel İşletme Yetkilisinin Seçimi Yapıldı.

A+A-

İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda yapılan seçimde Sarıkamış’ta faaliyet gösteren Şehr-i Beyza Otel sahibi ve aynı zamanda SATURDER (Sarıkamış Turizm Derneği) başkanı Mir Hasan Taş, Kars Otel Genel Müdürü ve aynı zamanda KARSOD derneği başkanı Halit Özer, Büyük Kale Otel Genel Müdürü İsmail Meriç ve Grand Ani Otel Genel Müdürü Yusuf Çelik asil üyeliğe, yedek üyeliğe ise Toprak Otel Genel Müdürü Süreyya Yıldırım seçildi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Özbey başkanlığında yapılan toplantıya İl encümenleri ve Turizm İşletmecileri katıldı. Genel değerlendirmeler sonucu toplantı sona erdi.

Seçilen yeni üyelerden Mir Hasan Taş, “KARTAB (Kars Kültür ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği) Bakanlar Kurulu Kararıyla kurulmuş bir alt yapı birliğidir. Bu birliğin içinde Valilik makamı, Defterdarlık, İl Özel İdaresi, (Sarıkamış ve Kars Belediyeleri) köy muhtarları bu derneğe ortak ve üye. KARTAB’ın faaliyetlerine gelecek olursak, turizm bölgesini kalkındırmak için iş adamlarını çekmek,  köylere varana kadar turizm eğitimleri vermektir.KARTAB vasıtasıyla Sarıkamış Kayak Merkezinde  şu anda yapımı devam eden Büyük Futbol sahaları,Kızak pistleri,Telesiyej ve Pist aydınlatmaları yapılmaktadır.” dedi.

Halit Özer de, “Bugün İl Özel İdaresi’nde İl Genel Sekreteri Mehmet Özbey başkanlığında İl genel meclis üyeleri ve Kars ile Sarıkamış’taki turizm işletmelerinin katıldığı Kars Kültür ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği toplantısı gerçekleştirildi. Seçimler yapıldı ve bundan sonraki süreçte KARTAB’ın çalışmalarında Kars’ta dahil edilerek daha olumlu ve başarılı çalışmalar yapılacak.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.