1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ın Geleceği Turizmde
Kars’ın Geleceği Turizmde

Kars’ın Geleceği Turizmde

Kars Ardahan Iğdır (KAI) Vakfı Başkanı Turan Çelik, Kars’ın hayvancılıktan sonra en büyük gelir kaynağının turizm olacağını söyleyerek, “Kars’ın geleceği turizmdedir” dedi.

A+A-

Turizmin Kars’ta gün geçtikçe şekillendiğini belirten Çelik, Hayvancılıktan sonra Kars’ın gelir kaynağının Turizm olduğunu savundu.

 

Bu anlamda turizme önem verilmesi ve gerekli yatırımların yapılmasının önemine de değinen Çelik, KAI olarak üzerlerine düşen görevleri her zaman yerine getireceklerini vurguladı.

 

Çelik, “Kars’ta hem yaz turizmi var hem de kış turizm var. Her türlü turizm var. Öğrencilere yönelik atılımlarda yapılabilir. Yakında Kars’ta Tıp Fakültesi açılıyor. Burası bizim memleketimiz. Bizim doğduğumuz yer. Buraya karşı bizim borcumuz bitmez. Biz her zaman Kars’ın gönüllü neferiyiz. Biz elimizi taşın altına koyarız. Kars’ımız yeter ki gelişsin.” dedi. 

 

Kars’a yaptıkları gezide bir canlılık göremediğini de kaydeden Çelik, “Karsı canlandırmamız lazım. Bu anlamda ne gerekiyorsa yapılmalı ve turizm potansiyeli unutulmamalıdır” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.