1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'a Büyük Hizmet
Karsa Büyük Hizmet

Kars'a Büyük Hizmet

Kars, Maltepe ve Tandoğan Rotary Kulüpleri, Kars Çocuk ve Doğum Bakımevi'ne kuvöz, Kars Devlet Hastanesi'ne de ; hasta yatağı ve karyolası, serum masası, yemek masası, ecza dolabı, etejer ve ameliyat masası bağışında bulundular.

A+A-

Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü Hasan Akduman, Guvernör Yardımcısı Canpolat Aras, Maltepe Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Tanışık ve Rotaryen Haluk Karaman eşleri ile birlikte ilimize gelerek, Kars Sağlık İl Müdürlüğü'nde bağış protokolünü gerçekleştirdiler.

 

Kars Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Bekir Kaçar, Rotary'nin sağlık alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalara değinerek,  Kars, Maltepe ve Tandoğan Rotary Kulüplerine bağışlarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü Hasan Akduman, Rotary'nin, insanlığa hizmet vermek, her meslekten yüksek ahlaki standartları yüceltmek ve dünyada barış ve iyi niyeti yaymak amacıyla, dünyadaki iş ve meslek sahibi bireylerin birleşmelerinden meydana gelmiş bir kuruluş olduğunu belirterek, bağışların katlanarak devam edeceğini vurguladı.      

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.