1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’a 25 Uzman Doktor Atandı
Kars’a 25 Uzman Doktor Atandı

Kars’a 25 Uzman Doktor Atandı

Milletvekillerinin Girişimiyle Kars’a 25 Uzman Doktor Atandı...

A+A-

AK Parti Kars milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan’ın Sağlık Bakanlığı’yla yaptığı görüşmeleri ve girişimlerimiz neticesinde Kars’a 17 farklı branşta, 25 uzman doktor ataması yapıldı.

Kars Harakani Devlet Hastanesi başta olmak üzere, Selim Abdulhadi Cihangir İlçe Devlet Hastanesi, Kağızman Devlet Hastanesi ve Sarıkamış Devlet Hastanesi’ne ataması 17 farklı branşta toplam 25 uzman doktorun bir haftaya kadar görevlerine başlayacakları bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan, “Kars ilimiz ve ilçelerimizin Devlet Hastaneleri’nde boş bulunan ve ihtiyaç duyulan uzman doktor kadrolarına vakit kaybetmeden yaptığımız bu atamalarla, hemşerilerimizin tedavi gereksinimlerini en kısa sürede en yakın yerde karşılamış olacağız. Bu sayede hemşerilerimiz hastalarını farklı illere götürmenin verdiği maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulacaklar. Yine bu atamalarla Kars ilimizin nüfusa göre en çok uzman doktora sahip olmasını da hedeflemekteyiz” dediler.

Öte yandan Kars’a atan 25 uzman doktorun görevleri ise şöyle sıralandı.

Uzman Tabip Acil Tıp Kars Harakani Devlet Hastanesi 1, Aile Hekimliği Uzmanı Selim Abdulhadi Cihangir İlçe Devlet Hastanesi 1, Uzman Tabip Anesteziyoloji e ve Reanimasyon Uzmanı Kars Harakani Devlet Hastanesi 2, Uzman Tabip Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Kars Harakani Devlet Hastanesi 2, Uzman Tabip Deri Ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Kars Harakani Devlet Hastanesi 1, Uzman Tabip Enfeksiyon Hastalıkları Ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Kars Harakani Devlet Hastanesi 1, Genel Cerrahi Uzmanı       Kars Harakani Devlet Hastanesi 1, Göz Hastalıkları Uzmanı Kars Harakani Devlet Hastanesi 1, Göz Hastalıkları Uzmanı Kars Kağızman Devlet Hastanesi 1, İç Hastalıkları Uzmanı Harakani Devlet Hastanesi 1, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Harakani Devlet Hastanesi 3, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Harakani Devlet Hastanesi 1, Kardiyoloji Uzmanı Harakani Devlet Hastanesi 1, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Harakani Devlet Hastanesi 1, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Kağızman Devlet Hastanesi 1, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Harakani Devlet Hastanesi 1, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Sarıkamış Devlet Hastanesi 1, Radyoloji Kağızman Devlet Hastanesi 1, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Harakani Devlet Hastanesi 1 ve Üroloji Uzmanı Kağızman Devlet Hastanesi 1.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.