1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi Digor’da
Kars Valisi Digor’da

Kars Valisi Digor’da

Göreve kısa bir süre önce başlayan Kars Valisi Günay Özdemir, Digor ilçesinde incelemelerde bulunarak Kaymakamlık tarafından hayata geçirilen bazı açılışlara katıldı.

A+A-

İlçe girişinde Digor Kaymakamı Nevzat Karkacı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Serhan Aksoy, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Muhammet Büyükdüz, Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün, Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Aydın, İl Genel Meclis üyesi Abdurrahman Çankır, Ziraat Odası Başkanı İsmet HAği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Bölgi, muhtarlar ve vatandaşlar karşıladılar. Vali Özdemir, davul zurna eşliğinde karılamaya gelen herkese teşekkür etti.

Vali Özdemir ilk olarak Digor Kaymakamı Nevzat Karkacı’yı makamında ziyaret etti. Gittiği her yerde davul ve zurnanın eksik olmadığı dikkatlerden kaçmadı. Vali Günay Özdemir, İlçe ziyaretinde esnafları tek tek dükkanlarına girerek tokalaştı. Satışların nasıl gittiğini öğrenen vali Özdemir esnaflarla uzun uzun konuşarak sorunlarını dinledi. Akabinde Vali Özdemir, Hükümet konağına geçerek ilçe ile ilgili brifing verildi. Ardından SODES projesi olan Kadın Yaşam Merkezinin açılışını yaptı. Digor Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği daha sonra Dağpınar Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Özdemir daha sonra İlçeden ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.