1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Ülkü Ocakları Selim’de
Kars Ülkü Ocakları Selim’de

Kars Ülkü Ocakları Selim’de

Kars Ülkü Ocakları teşkilatı, ziyaret programlarını Selim Ülkü Ocağı’nı ziyaret ederek sürdürdü.

A+A-

 

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel burada yaptığı konuşmada; “bu soğuk kış gününde bizleri bir araya getiren yüce Allah’a binlerce hamd ve şükürler olsun. Ülkü Ocakları bir eğitim yuvasıdır ve bizler bu eğitim yuvasında pırıl pırıl çocuklarımızı, gençlerimizi yetiştirmekle mükellefiz. Düzenli olarak seminerler, kurslar vererek , 21. Yüzyıla bilgisiyle, birikimiyle, başarısıyla damgasını vuran ülkücüler yetiştirmek bugün bizlerin asli görevidir. Ülkü Ocaklarında Nobel ödüllü Prof. Dr. Aziz Sancar da yetişir, kendini vatanının bölünmez bütünlüğüne feda eden şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu da yetişir. Ülkü ocakları yüklendiği tarihi misyonu iyi bilmektedir ve Ülkü Ocakları Türk Milliyetçiliği fikriyatının gerçek sahibidir.” dedi.

“Bugün gençliğimizi çok büyük tehlikeler beklemektedir ve bu tehlikelere karşı hazırlıklı olmak zorundayız.” İfadelerini kullanan Tolga Adıgüzel, “Gençlerimizi alkolden, uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan uzak tutmalıyız. Hepimiz üzerimize düşen görev ve sorumluluktan kaçmadan Ülkücü Hareket’i en iyi yerlere getirmek için mücadele etmeliyiz. Davamız hak ve imanımız tamdır buna, sadece mücadeleden yılmayacağız. Nefesi kesilenler, yorulup yarı yolda kalanlar, kaçıp gidenler, satıp gidenler elbette ki olacaktır ama bunlar bizi hiçbir şekilde inandığımız ve iman ettiğimiz davamızdan zerre kadar geri döndürmeyecektir ve şevkimizi de kırmayacaktır.” şeklinde konuştu.

“Mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkücü Hareket; yüce Türk Milletinin son kalesi, son savunma hattı, son kurtuluş meşalesidir. Genç, yaşlı, kadın, erkek herkesi bu kutlu ocağın çatısı altında toplamak zorundayız.” diyen Adıgüzel, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

“Vatanımızın Irak, Suriye, Mısır, Filistin olmasını istemiyorsak; bölücü zihniyete, satılmış kalemşorlara, kendilerini aydın diye lanse eden örümcek kafalılara fırsat vermemeliyiz. Her günümüz cenaze, her günümüz şehit... Nice kınalı kuzular al bayrağa sarılarak memleketlerine uğurlanıyor, nice aslan parçaları ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şahadet şerbetini içiyor. Bu yiğitlerimiz bayrağa kan olurken, iktidar sahipleri ülkemizi uçurumun kenarına sürüklemiştir. İçeriden ve dışarıdan işgal altındayız ve bu işgali yaracak yegane güç necip Türk milletidir ve bir an önce necip Türk milleti titreyip kendine dönmelidir. İl il, ilçe ilçe, köy köy, herkese ulaşmalı, her eli sıkmalı, her yüreğe sarılmalıyız. Fitnecilere, fesatçılara, iftiracılara, hainlere, ihanetçilere içimiz de, yanımız da, yöremiz de yer vermeyeceğiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ve Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'in emir ve talimatları doğrultusunda her ülkücü üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir. Biz seferle emrolunduk, zafer yüce Allah’tandır.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.