1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Kars Sağlık Yatırımları İle Coşacak”
“Kars Sağlık Yatırımları İle Coşacak”

“Kars Sağlık Yatırımları İle Coşacak”

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars’ın sağlık ekibini kabul ederek yapımı devam eden hastaneler ve yapılması gerekenler hakkında brifing aldı.

A+A-

“Kars sağlık yatırımları ile coşacak” diyen Bakan Arslan, Kars ve ilçelerindeki sağlık sorunlarını dinledikten sonra ilgili bakanlık ile hemen irtibata geçerek eksiklerin tamamlanması ve hızlandırılmasını istedi.

Doktor atamalarında Kars’ın ihtiyaçlarının tamamlanmasını konusunu da Sağlık Bakanlığına ileten Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Kars’ın artık bölgede sağlık üstü olma zamanın geldiğini belirtti

BAKAN RECEP AKDAĞ KARS İÇİN BİR ŞANS

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, “Kars ve halkına değer veren sağlık bakanımız var. Kendisi ile geçmiş dönemlerde de konuşarak çok destek aldık almaya devam ediyoruz” dedi.

Kars halkına yakında görüşmeleri devam eden ve çok büyük bir yeni hastane müjdesi vereceğini söyleyen Bakan Arslan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a desteklerinden ötürü teşekkür ettiğini belirtti.

Ziyarete Kars Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Serdar Rodoplu, İdari Hizmetler Başkanı Bekir Şabahat, Kağızman Devlet Hastanesi Başhekimi Celil Çelik, Hastane Müdürü Fesih Altay, Kağızman Gençlik Spor Müdürü Alattin Kargöl ve İHA Kars Kağızman temsilcisi Serkan Çağlar katıldılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.