1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars İçin Yüreğimizi Ortaya Koyduk
Kars İçin Yüreğimizi Ortaya Koyduk

Kars İçin Yüreğimizi Ortaya Koyduk

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili aday adayı Onur Ersançmış il genelinde ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

Akyaya ve Arpaçay’ın ardından Susuz’u da ziyaret eden Ersançmış, köy gezilerine de devam ediyor. İlçe ve köylerde ilgi ile karşılanan Ersançmış, kendisine karşı gösterilen samimiyetten dolayı cesaret aldığını söyledi. Yöre halkının ‘seçilmişlerden ne istediğini’ çok iyi bildiğini de belirten Ersançmış: “Halkımızın ne istediğini çok iyi bilen biriyim. İnşallah aday olup bu işi başarıyla noktalandırdığımız zaman bize güvenenler ne kadar doğru karar verdiklerini o zaman göreceklerdir” dedi.

Ziyaretleri sırasında yaklaşan genel seçimler öncesi Kars halkıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığını da dile getiren Ersançmış: “Sarıkamış, Kağızman, Selim ilçelerimizi ve bazı köylerimizi de ziyaret ettik. İlçelerde ilçe başkanları ve partililer ile de bir araya geldik. Ziyaretler sırasında samimi ortamlarda geçen sohbetler sırasında, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, MHP Kağızman İlçe Başkanı Yaşar Keler, MHP Sarıkamış İlçe başkanı Zülküf Koçak, Selim İlçe Başkanı Köksal Tekelli, Selim İlçe Eski Başkanı Cemil Gök, parti yönetimi ve partililer ile fikir alışverişinde bulunduk. Gittiğimiz her yerde Kars’ın il genelinde sorunlarını bildiğimizi ifade ederek Kars’a hizmet etmek için MHP’den aday adayı olduğumuzu ifade ettik.” Dedi.

KARS’TAN KAÇAN KURTULUYOR

Hükümetin TUİK aracılıyla yaptırmış olduğu araştırma verilerine göre Kars’ın nüfusunun her geçen gün eridiğine de dikkat çeken Ersançmış, 2014 yılı içerisinde Kars’ın öncelikli olarak işsizlik nedeniyle nüfusunun 4 bin 500 düştüğünü söyledi.

Son genel seçimlerin üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen Kars’ta değişen ve gelişen şeylerin olmadığını da dile getiren Ersançmış: “Son genel seçimlerden günümüze kadar 4 yıl geçmesine rağmen Kars’ta değişen hiçbir şey yoktur. Kars’ta bir arpa boyu yol alınmamış. İnsanlar kurtuluş için Kars’tan göç ederek büyük şehirlere göç ediyor. Oysa Kars göç veren değil de, göç alan bir şehir olmalıdır. Bu doğrultuda Kars’ın kötü talihini değiştirmek için MHP’den aday adayı oldum. İnşallah hep birlikte Kars’a hak ettiği hizmetleri getireceğiz” diye konuştu.

“KAFKASLARIN NAZLI GELİNİ GAZİ KARS’IN MAKUS TALİHİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM”

MHP’ten Haziran 2015 genel seçimlerde milletvekili aday adayı oldunu ifade eden Onur Ersançmış, sunları söyledi:

“Kaderine terk edilen Kafkasların nazlı gelini Gazi Kars’ın makus talihini değiştirmek istiyoruz. Uzun zamandan beri yakın çalışma arkadaşlarımla birlikte hazırladığımız projelerle ülkeme, milletime, şehrime TBMM’de daha iyi hizmet edeceğime inanıyorum. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi Kars Milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.”

ONUR ERSANÇMIŞ

27.04.1984 tarihinde Kars Merkez Kümbetli Köyü'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı şehirde tamamladı daha sonra Kars Kafkas Üniversitesi MYO Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Bölümünü bitirdi. Ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Vatani görevini İstanbul'da yaptı. 2010 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavını kazanarak Türkiye İş Kurumu'na Kamu Görevlisi olarak atandı. Ardından Kars Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim dalında Yüksek Lisans (master) yapmaya başladı. Yüksek Lisans eğitimi, "Dönüştürücü Liderlik Anlayışı ile Örgütsel Sessizlik" konusuyla tez aşamasındadır. Çocuk denecek yaşlardan itibaren Ülkü Ocaklarının hemen her kademesinde çeşitli görevler yaptı. 2004-2009 yılları arası Kars Ülkü Ocakları 2. Başkanlığı ve 2009-2013 yılları arasında Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı görevini yaptı. Başkanlığı döneminde birçok sosyal ve kültürel proje gerçekleştirdi, gençliğin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesi için özellikle eğitim faaliyetlerine öncelik verdi. Daha sonra Ülkü Ocakları Genel Merkezi Teşkilatlandırma Birim Başkanlığı'na getirilen Onur Ersançmış halen bu göreve devam etmektedir. MHP Genel Merkezi bünyesindeki "Siyaset ve Liderlik Okulu'ndan" başarıyla mezun olup diplomasını aldı. Çevresinde dürüst ve ağırbaşlı kişiliğiyle tanınan Onur Ersançmış evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.