1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Havalimanı'nda Uçuşlara Kar Engeli
Kars Havalimanı'nda Uçuşlara Kar Engeli

Kars Havalimanı'nda Uçuşlara Kar Engeli

​​​​​​​Kars'ta gece saatlerinde etkili olan kar yağışı ve görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle bugün tüm uçuşların iptal edildiği bildirildi.

A+A-

Ankara Esenboğa-Kars Harakani seferini yapacak olan AnadoluJet'e ait THY 7090 uçuş numaralı uçak ile Kars Harakani-Ankara Esenboğa seferini yapacak olan AnadoluJet'e ait THY 7091 uçuş numaralı uçak iptal edildi.

İzmir-Kars seferini yapacak olan SunExpress'in XQ 9114 uçuş numaralı İzmir-Kars seferi ile Kars-İzmir seferini yapacak olan SunExpress'in XQ 9115 uçuş numaralı seferi iptal edildi.

İstanbul Sabiha Gökçe-Kars seferi yapacak olan AnadoluJet'in THY 7300 uçuş numaralı İstanbul Sabiha Gökçe-Kars seferi ile Kars-İstanbul Sabiha Gökçe seferini yapacak olan AnadoluJet'in THY 7301 uçuş numaralı seferi iptal edildi.

İstanbul Atatürk-Kars seferi yapacak olan Türk Hava Yollarının TK 2714 uçuş numaralı İstanbul Atatürk-Kars seferi ile Kars-İstanbul Atatürk seferini yapacak olan Türk Hava Yollarının TK 2715 uçuş numaralı seferi iptal edildi.

Ankara Esenboğa-Kars Harakani seferini yapacak olan AnadoluJet'e ait THY 7092 uçuş numaralı uçak ile Kars Harakani-Ankara Esenboğa seferini yapacak olan AnadoluJet'e ait THY 7093 uçuş numaralı uçak iptal edildi.

İstanbul Sabiha Gökçe-Kars Harakani seferini yapacak olan Pegasus Hava Yollarına ait  PC 2590 uçuş numaralı uçak ile Kars Harakani-İstanbul Sabiha Gökçe seferini yapacak olan Pegasus Hava Yollarına ait PC 2591 uçuş numaralı uçak iptal edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.