1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Halkı Adına Kayseri’de Olacağız
Kars Halkı Adına Kayseri’de Olacağız

Kars Halkı Adına Kayseri’de Olacağız

Karaçanta: Kars Halkı Adına Kayseri’de Olacağız...

A+A-

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, ’Yılın Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görüldü.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi, Türkiye genelinde yaptığı araştırma ve anketlere göre il ve ilçeler bazında tek bir belediye başkanına verilen ödülün, 2015 yılında Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya layık görüldüğü bildirildi.

Yıl içerisinde sunulan projeler ile yapılan çalışmaların halk tarafından değerlendirildiği ve yerel yönetimler tarafından prestijli bir ödül olarak nitelendirilen Yılın Belediye Başkanları Ödül Töreni 26 Aralık’ta Kayseri’de yapılacak.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bu ödülün kendilerine daha fazla sorumluluk yükleyeceğini söyleyerek şunları kaydetti; “Bu yıl Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin yılın başarılı belediye başkanı ödülüne layık görüldük. Kars’ı geleceğe hazırlama anlamında yaptığımız çalışmalar değerli bulundu. Türkiye genelinde anketler yapılıyor. Bu ödüller büyükşehir belediyesi, il, ilçe ve belde bazında bir başkana veriliyor. 26 Aralık’ta Kayseri’de ödül töreni yapılacak ve Kars halkı adına orada olacağız. Bu ödül bize moral ve motivasyon katacak. Kars’ın adı Türkiye genelinde bir adım daha öne çıkacak. Çalışma tempomuzdan ödün vermeden ülke genelinde yılın belediyesi olmaya devam edeceğiz.”

“Kars Belediye Başkanı olarak Kars’ın tanıtımı adına her zaman elimizden gelenin fazlasını yapacağız.” diyen Başkan Karaçanta; “Yapmış olduğumuz hizmetlerin yanında Kars’ın tarihi dokusunu, turizmini ve inanç turizmini her zaman ön plana çıkaracağız. Kars, Ebu’l Hasan Harakani ile, Ani Harabeleri ile, Tabyaları ve Kars Kalesi ile ender şehirlerden birisidir. Biz Kars Belediyesi olarak her zaman yapmış olduğumuz hizmetin yanı sıra tarihi ve kültürel değerleri de ön plana çıkarmak için mücadele ediyor ve bu mücadelemize yılmadan, yorulmadan devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.