1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Halk Oyunları yarışması
Kars Halk Oyunları yarışması

Kars Halk Oyunları yarışması

Kars Kapalıspor Salonu’nda düzenlenen Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarına 10 spor kulübü katıldı.

A+A-

Türkiye Halk Oyunları Başkanlığı’nın 2013 faaliyet raporunda yer alan Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmaları oldukça çekişmeli geçti. Renkli görüntülere sahne olan yarışmalara katılım oldukça yoğundu. Vatandaşların tıklım tıklım doldurduğu salonda tezahurat ve alkışlar hiç eksik olmadı. Aşklarını pankartlarla ilan edenlerden, dövizlerle takımlarını destekleyenlere varana kadar bir çok ilginç görüntüye de rastlandı.

Geleneksel Düzenlemeli Dal Minikler Kategorisinde Polis Gücü Spor Kulübü, Yıldızlar kategorisinde Polis Gücü Spor Kulübü, Gençler Kategorisinde Polis Gücü Spor Kulübü.

Büyükler Kategorisinde ise Gençlik Spor Kulübü il birincisi oldu.

Geleneksel Düzenlemesiz Dal Minikler Kategorisinde Susuz Cilavuz Kalkınma Derneği Spor Kulübü, Yıldızlar Kategorisinde Polis Gücü Spor Kulübü, Gençler Kategorisinde Kars Belediye Spor Kulübü, Büyükler Kategorisinde Genç Kafkars Spor Kulübü, Gençlik Spor Kulübü il birinciliğini elde etti.

Birinci olan ekipler Kars’ı temsilen 13- 14 Nisan tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak grup yarışmalarına katılacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.