1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Belediyesi Kışa Hazır
Kars Belediyesi Kışa Hazır

Kars Belediyesi Kışa Hazır

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta: Belediyemiz, kış mevsimine araç donanımı ve personeliyle hazır'

A+A-

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, meteorolojinin uyarılarını hemen dikkate alarak kış aylarında kar ve don olaylarına karşı mücadele etmek için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Karaçanta, yaptığı açıklamada, 8 ayı kış olan bir kentte kış hazırlıklarını yapmak zorunda olduklarını belirterek, “Kar yağışı sonrası oluşabilecek buzlanmalara karşı tuz ile 3 adet greyder, 4 adet kepçe, 1 adet tuzlama aracı, 4 adet kamyon olmak üzere toplam 12 iş makinesi hazır bekletilirken, araçlarla birlikte karla mücadele için 90 personel görev yapacak.” dedi.

BELEDİYE OLARAK TÜM EKİP VE EKİPMANLARIMIZLA KIŞA HAZIRIZ

Kar yağışının kapıya dayandığı bu günlerde araçların kışa hazır hale gelmesi için çalışmaların tamamlandığını söyleyen Başkan Karaçanta, “Acil müdahale ekipleri ve araç parkımız ile halkımızın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yoğun kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık” dedi. Ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de belirten Başkan Karaçanta, “Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.