1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri
Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerine Hazırlanıyor...

A+A-

-16–19 EKİM ANKARA YAPILACAK KARS ARDAHAN IĞDIR TANITIM GÜNLERİ

İlki 2013 yılında Kars Ardahan Iğdır Valilikleri ve Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu, Vakıflar ve Dernekleri tarafından düzenlenen Ankara Atatürk Kültür Merkezindeki Tanıtım Günleri İlk Olmasına rağmen ciddi bir tanıtım sağlamış ve çok sayıda ziyaretçi tarafından Tanıtım Günlerimiz yoğun bir ilgi gördü.

Kars Ardahan Iğdır Valilikleri ve Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ve Tanıtım Komitesinin Çalışmaları sonucunda Gerçekleşen tanıtım günleri yerel ve ulusal basında ses getirmiştir. Tanıtım günlerinin açılışına başbakan yardımcısı, bakanlar, bölge milletvekilleri, müsteşarlar, bölge valileri belediye başkanları, danıştay üyeleri, rektörler, kaymakamlar, il özel idare genel sekreterleri, il turizm müdürlükleri, dernek başkanları ve özel işletmelerle gerçekleştirilen tanıtım günleri bu yıl daha fazla katılımcı ve ziyaretçi ile programın yapılmasını sağlamaya çalışmakta

16 – 19 Ekim Tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan Tanıtım Günleri bu yıl daha kapsamlı bir şekilde hazırlıklarını sürdürmekte.

Tanıtım Günleri için Çalışmalar başlatılmış olup tüm kurum ve kuruluşlarla görüşülerek girişimler başlatıldı. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Tanıtım Günlerinde bölgeye ait yemek kültürü, Folkloru, Aşıkları, Kazı, Kaşarı, Peyniri, Balı, Turizm tanıtımıyla ilgili organizasyonlar ve çalışmalar yapılmakta.

İkincisi düzenlenecek olan Kars Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günlerine bölge halkının ve özel işletmelerinin de bu yıl daha fazla katılımlarını sağlamak için gerekli koordinasyonu sağlamaya çalışmakta. Kültürüyle Sanatıyla Tarihi ile Anadolu’nun en medeni uygar ve çağdaş serhat şehirlerini kapsayan bu tanıtımın her yıl daha fazla ziyaretçiye ulaşması bölge için daha yararlı olmakta.

16-19 Ekim Ankara Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan Tanıtım Günlerine tüm bölge halkı bekleniyor ve çalışmalarla alakalı gerekli bilgilerin ilerleyen günlerde basın yoluyla duyurulacağı ifade ediliyor. Tanıtım günlerinde katılmak isteyenlerin şehir merkezlerinde açılacak olan tanıtım stantlarına müracaat etmeleri ve bu yolla iletişime geçmeleri bekleniyor. Kars Ardahan Iğdır Tanıtım günlerine şimdiden tüm bölge halkı davet edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.