1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinin yeri kiraya verilecek
Kars Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinin yeri kiraya verilecek

Kars Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinin yeri kiraya verilecek

Ortakapı Mahallesi Faikbey Caddesi üzerinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinin yeri 3 yıllığına kiraya verilecek.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Kars merkezde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Kars Merkez Ortakapı Mahallesi Faikbey Caddesi, ada: 334,1 numaralı parselde kayıtlı Eski Özel İdare Hizmet Binası zemin kat sol kısmındaki alanda faaliyet gösteren Sağlık İl Müdürlüğüne ait Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniğinin yeri 3 yıllığına kiraya verilecek.

Kira ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45 maddesi gereğince açık teklif usulü ile İl Encümenince yapılacak.

Denge Gazetesinde de 10 Mart 2018 tarihinde yayınlanan İhale ise İl Encümenince, Kars İl Özel İdaresinin Merkez Cumhuriyet Mahallesinde bulunan İl Genel Meclis Binasının Encümen Toplantı Salonunda 20.03.2018 Salı günü saat 14.00’da Encümen Başkanlığı huzurunda pey sürmek kaydı ile yapılacak.

İhalenin geçici teminatı, kiralanmak istenilen taşınmazın kira süresi olan üç yıllık Muhammen Bedelinin yüzde 3 olduğu ihale ilanında belirtilerek, söz konusu taşınmaz 3 yıllığına kiraya verilecek. Tespit edilen tahmini muhammen yıllık kira: 11.750 TL(onbirbinyediyüzelli Türk Lirası) ihale için geçici teminat bedeli (%3) 3 yıllık toplam kira bedeli üzerinden 1.057,50TL (bin elliyedi lira,elli.krş.) olarak yatırılacaktır. 1 yıllık toplam kira bedeli sözleşme imzalanmadan önce, kiracıdan peşin tahsil edilecek. Kiralama ihalesi yapılacak olan söz konusu taşınmaza ait Kira Şartnamesi mesai saatleri içerisinde Kars İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünden temin edilebilir. Son müracaat tarihi 20.03.2018 Salı günü saat 14.00’a kadardır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.