1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kars 36 Spor’a 85 bin TL destek
Kars 36 Spor’a 85 bin TL destek

Kars 36 Spor’a 85 bin TL destek

Avrupa Kars Gönülleri Derneği, Kars 36 Spor’a 85 bin TL destek sağladı

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Almanya’da faaliyet gösteren Avrupa Kars Gönülleri Derneği, düzenledikleri Kaz Gecesinde Kars 36 Spor’a 18 bin Euro tutarında destek sağladı.

27 Ocak’ta Almanya’nın Aachen kasabasında düzenlenen geceden elde edilen 16 bin Euro ve forma satışından elde edilen 2 bin Euro tutarındaki 85 bin TL’nin baka makbuzu, Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Sacu tarafından Kars 36 Spor yöneticisi Yıldıray Eyüp Özdemir’e teslim edildi.

Kars 36 Spor Yöneticileri Yıldıray Eyüp Özdemir, Yücel Oran, Ayhan Saltürk ve Muhsin Ağçay, Turgay Sacu başkanlığındaki Avrupa Kars Gönülleri Derneği heyetini, Ali Gaffar Okkan Tesislerinde kahvaltıya davet etti.

Avrupa Kars Gönülleri Derneği yönetim kurulu üyeleri Turgay Sacu, Engin Sacu, Yener Kargın ve Kubilay Akbaba, Kars 36 Spor Teknik Drektörü Hüsnü Kaçmaz, Sedat Arslan ve takım kaptanları Abdurrahman Kırmacı ve kaleci Aykut Demirdelen’in katıldığı kahvaltılı toplantının ardından Serhat TV, karspress.com,Kars Manşet ve Denge Gazetesine açıklamada bulundular.

85 Bin TL Tutarındaki banka makbuzunu Kars 36 Spor Yöneticisi Yıldıray Eyüp Özdemir’e teslim eden Avrupa Kars Gönülleri Derneği yönetim kurulu üyeleri Turgay Sacu, Yönetim Kurulu üyeleri Kubilay Akbaba, Yener Kargın, Engin Sacu, Alattin Karabağ, Merdan Gülen, Sevgülen Saday, Oğuz Koca, Burhan Samancı, Çetin Saltan, Tahsin Saltan, Necmi Daşdemir ve Muhittin Tatar’ın selamlarını ve başarı dileklerini futbolculara, yöneticilere ve Kars halkına iletti.

Kars 36 Spor Yöneticisi Yıldıray Eyüp Özdemir de, Kars 36 Spor Başkanı Muharrem Yıldız’ın Kars 36 Spor futbolcusu heykelciğini Sacu’ya hediye etti.

85 bin TL tutarındaki destek parasının banka makbuzunu Yıldıray Eyüp Özdemir’e teslim eden Avrupa Kars Gönülleri Derneği yönetim kurulu üyeleri Turgay Sacu, Serhat TV, Kars Press.com, Kars Manşet ve Denge Gazetesine yaptığı açıklamada, Kars 36 Spor’un başarılarının gurbette yaşayan Karslıları son derece mutlu ettiğini ve gururlandıklarını söyledi.

Kars 36 Spor’u önce 3. Lig, daha sonra da 2. Lig’de görmek istediklerini de belirten Sacu, Almanya’da yaşayan gurbetçilerin desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Avrupa’da yaşayan Karslılar olarak Kars 36 Spor’un başarılarını televizyonlardan izlemekten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Sacu: “Yurt dışındaki futbol anlayışı tabiî ki çok farklı. Bizlerde destek olalım diye 17 Karslı bir araya gelerek Kars 36 Spor’umuz için bir dayanışma gecesi düzenleyelim dedik. Böylece takımımız için bir kaz gecesi düzenledik. Gecemize yaklaşık 1000 bin kişi uzaktan yakından katıldı. Tüm masraflarımı ödedikten sonra 2 bin Euro’su forma satışlarından olmak üzere, toplamada 18 bin Euro destek topladık. Amacımız 36 bin Euro idi. Ama desteklerimiz devam edecek. Güzel bir dayanışma gecesi oldu. Bizim takımımıza desteğimiz devam edecek ve Kars 36 Spor’un başarılarını gurbette izlemek bizler için büyük mutluluktur. Daha iyi yerlere gelmenizi istiyoruz. Başkan Muharrem Yıldız da gecemize iştirak etmişti. O’nu da gönülden kutluyoruz. Biz Karslıyız Avrupa’da yaşıyoruz ama doğduğumuz toprakları hiçbir zaman unutmuyoruz. Orada ölsek bile cenazemiz bu topraklara gömülecek. Takımın daha iyi yere geleceğine inanıyoruz. Bu bir gönül işidir yeter ki hedefiniz büyük olsun. İnanıyoruz ki takımımız bu yıl 3. Lige çıkacak ve biz bu başarının mutluluğunu gurbetteki yaşayan Karslılar olarak paylaşarak mutlu olalım. Televizyondan Kars 36 Spor’u izlemenin ne kadar önemli ve gurur verici olduğunu ancak yaşayanlar bilir. Bu türden desteklerimiz devam edecek” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.