1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars 36 Spor Sarıkamış Gençler Birliği Spor maçına hazır
Kars 36 Spor Sarıkamış Gençler Birliği Spor maçına hazır

Kars 36 Spor Sarıkamış Gençler Birliği Spor maçına hazır

​​​​​​​Kars 36 Spor Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’ne çıkmak için Sarıkamış Gençler Birliği maçı hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

2017-2018 sezonunda BAL Ligi ve Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmalarında dikkatleri üzerine çeken Kars 36 Spor, 2018-2019 futbol sezonunda yeniden BAL liginde yer almak için Sarıkamış Gençler Birliği Spor ile baraj maçı oynayacak.

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Stadyumunda yarın oynanacak Sarıkamış Gençler Birliği Spor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayan yeşil beyazlı ekip maç saatini bekliyor.

Kars 36 Spor Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz, Sarıkamış maçı hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Hüsnü Kaçmaz, “Kars 36 Spor bugün yaptığı kısa antrenman hazırlıklarını tamamladı. Futbolcularımız hazır, takım hazır, önümüzde zorlu bir 90 dakika var. Kaybedenin telefi olmayacağı bir karşılaşma, futbolcularımızda bunun bilincindedir. Kars 36 Spor çok iyi bir takım neler yapabileceğimi çok iyi biliyoruz. Yarın oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Karslıları karşılaşmaya davet eden Kars Spor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, “Yarın çok zorlu bir maça çıkacağız. Kars 36 Spor’un bu yıl 3’üncü lige çıkamamasının en büyük sebebi sahipsizliktir. Son hafta kadar şampiyonluk mücadelesi verdik. Ne yazık ki saha da verdiğiniz mücadele bazen yetmiyor. Biz sahipsizlikten şampiyon olmadık. Yarın oynayacağımız maça ben herkesi davet ediyorum. Çok zor bir maça çıkacağız. Karslılar tribünde yerini alırsa biz de sahada üzerimize düşeni çok daha iyi yaparız” diye konuştu.

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Stadı’nda 18 Nisan 2018 Çarşamba günü Saat 14.00 oynanacak Kars 36 Spor Sarıkamış Gençler Birliği Spor karşılaşmasının Atakan Aksu yönetecek. Aksu’nun yardımcılıklarını Samet Cangir ve Burak Sami Şad yapacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.