1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars 36 gümbür gümbür geliyor
Kars 36 gümbür gümbür geliyor

Kars 36 gümbür gümbür geliyor

Kars 36 Spor kulübü bugün ilk resmi toplantısını yaparak 2016-2017 futbol sezonuna merhaba dedi.

A+A-

Kars spor kulübü ile birlikte şehrin sporu  anlamında daha kapsamlı bir yapılanma olan Kars36 Spor kulübünü kuran iş adamı Muharrem Yıldız bugün yeni kulüp ve yeni yöneticiler ile bir araya gelerek 2016-17 futbol sezonunda neler yapacaklarını amatör ligden bal ligine nasıl çıkacaklarını ayrıca kurdukları yeni takımı ve yöneticilerini bir araya getirerek, Kars 36 Spor kulübünü basına tanıttı.

Kars 36 Spor kulübünde bir araya gelen yöneticiler takımın eksiklerini ve takımın mali boyutunu konuştular. Ardından Kulüp başkanı Muharrem Yıldız takım ve yönetim hakkında bir açıklama yaptı.

Muharrem Yıldız, yaptığı açıklamada 8 Ekim 2016 tarihinde Kafkas Üniversitesi Abamüslüm Güven Stadyumu’nda bir açılış yapılacağını söyledi. Açılışın hava şartları göz önünde bulundurularak gerekirse bir konser havasında gerçekleşeceğini dile getiren Yıldız, “İlimizde spora ilgi göstermek ve sporu üst seviyelere taşımak adına elimizden gelen çabayı sürdüreceğiz. Bu anlamda Sayın Valimiz Rahmi Doğan’ın da oldukça heyecanlı ve istekli olduğunu gördük. Bizim şansızlığımız ise Sayın Valimiz Doğan’ı heyecanlandıracak bir alanımız yok. Bizler bu alanları genişletmek ve sporu her anlamda üst seviyelere taşımak için mücadelemize devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki bu anlamda Sayın Valimiz Rahmi Doğan’ın da ciddi katkıları ve destekleri olacaktır. Bununla birlikte Kars Belediyemizin de bize mazot, kömür ve personel desteği oldu. Onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Burhan Taş da Kars’ta mevcut 16 amatör spor kulübünün olduğunu söyleyerek, spor anlamında Muharrem Yıldız’ın duyarlılığı ve istekliliği karşısında kendisine teşekkürlerini iletti.

Ardından ilimizde 16’ncı takım olarak kurulan Kars 36 Spor kulübünü başarılar dileyen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kars il başkanı Burhan Taş ise şunları söyledi.

Konuşmaların ardından yeni kulüp yeni yöneticileri ile toplantı yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.