1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karkacı da veda etti
Karkacı da veda etti

Karkacı da veda etti

Kars Digor Kaymakamı Nevzat Karkacı için Digor Ziraat Odası Başkanlığı tarafından veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Digor ilçesinde 2012 yılından bu yana görev yapan Kaymakam Nevzat Karkacı’nın Çanakkale’nin Yenice İlçesine tayini üzerine Ziraat Odası tarafından veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Aydın, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Çankır, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yazı işleri Müdürü Fahrettin Temur, Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, Yönetim ve Meclis Kurulu üyeleri katıldı.

Yemekte Kars’ın geleneksel müziği olan aşıklık geleneği de unutulmadı. Müzik, sohbet ve muhabbet eşliğinde gerçekleştirilen veda yemeğinde söz alan Ziraat Odası Başkanı İsmet Hagi, “2012 yılından buyana İlçemizde görev sürdüren sayın Nevzat Karkacı’ya gerek evsiz birçok vatandaşımıza konut yardımı ile gerekse hala birçok ilçe köylerimizde su sıkıntısı, yol sıkıntısı yaşandığı için yaşanılan sıkıntıları azami seviyeye indirerek temel ihtiyaçların giderilmesi konusunda büyük özverilerle yaptığı çalışmalar için teşekkür ederim. Yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerimle kendine başarılı bir hayat diliyorum.” dedi.

Hagi ayrıca, Ziraat Odası Başkanlığı adına Karkacı’ya teşekkür plaketi sundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.