1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karayolları'nden Büyük Hamle
Karayollarınden Büyük Hamle

Karayolları'nden Büyük Hamle

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'nden büyük hamle...

A+A-

Kars Bölgesinde 500 kilometre sathi kaplama yenileme yapılacak.

Kars'ta kurulduğu günden beri örnek yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarıyla yöre halkının takdirini toplayan Karayolları 18.  Bölge Müdürlüğü aynı hız ve tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Edindiğimiz bilgilere göre bu sene sonuna kadar Kars Bölgesinde 500 kilometre sathi kaplama yenileme, yapılacak. Bunun 350 kilometresi Kars ilini kapsayacak.

Çalışmalarıyla yolları şantiyeye çeviren Karayolları, Kars şehir merkezinin girişinde yaptığı Mihralibey köprüsününde inşaatını tamamlayarak trafiğe açtı. Ayrıca Köprüye ilave olarak bir Menfez yapılacağını belirten yetkililer; bu çalışmanın da yılsonunda bitirilerek hizmete gireceğini bildirdiler.

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü çalışanlarının bu bölgeye en güzel hizmetleri sunmak için titiz bir şekilde devam eden çalışmaları hem sürücüleri, hem de Karslıları fazlasıyla memnun ettiğini de öğrenmiş bulunmaktayız.

Vatandaşlar; Karayolları Bölge Müdürlüğünün il'de gözle görülür kaliteli yol ve asfaltlama çalışmaları yaptıkları için bozuk yolların artık tarih olduğunu bundan dolayı Karayolları Bölge Müdürüne, Bölge Müdür Yardımcılarına ve çalışanlarına teşekkür ediyorlar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.