1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karataş:“Teşekkür falan etmiyorum”
Karataş:“Teşekkür falan etmiyorum”

Karataş:“Teşekkür falan etmiyorum”

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Mithat Güçlü Karataş, ilk üçe giremeyen aday adaylarının bugünlerde yayınladıkları teşekkür mesajlarının aksine, “Teşekkür falan etmiyorum” mesajı yayınladı.

A+A-

Karataş mesajında, “Karsımızı bu çaresiz durumlara düşüren, mevcut vekillerimizi bile çalışamaz konumuna sürükleyen, kendi içlerinden çıkan temayül liderlerini bile arkasından hiçe sayan zihniyetlere teşekkür etmiyorum. Çünkü görüyorum ki onları da kaybetmişiz. Adeta çocuklarımızın ve analarımızın gelecekleriyle oynayarak onların geleceklerini bile karartan, delegeleri kendince belirledikleri aday adaylarına yönlendiren, aksi halde tek gelir kaynakları olan delegeliklerini de iptal edecekleri tehditleriyle aday belirleyen, afişlerimi indirten, temayül yoklamasında parti tanışma yemeğine çağırmayan, vizyon sahibi medya ve halk desteğini arkasında gördüğü için adeta teşkilat içinde kurduğu düzenlerin bozulacağından endişe ederek delege ve hatta genel merkezi bile yanlış bilgilerle ve kendisine de yalancı yandaşlar toplayarak şirket haline getirilmiş il teşkilat yapısına mı teşekkür etmeliyim yoksa çocuklarının ve analarının Kars’ımızın geleceğini bu parsel sahibi şirketleşmiş adamlara boyun eğerek teslim eden zihniyetlere mi?

Ben Anarşist ruhlu bir İnsan olarak Kars’a siyaset yapmaya değil, Mucize oluşturmaya gelmiştim. Ben Kars’ın anaları ve çocuklarının geleceklerinin temiz kalması için savaşmaya gelmiştim. Ben ne parti, ne görüş için gelmemiştim. Ben Kars için Kars ve Karslı gelecekler için her kapıyı çalarım. Gerekirse kırarak girer o sizden saklanmış hizmetleri ayağınıza sererim diye Kars’a gelmiştim.

Gelelim Çantacı söylentilerine. Bir düşünün hele..! Acaba Kars içindeki Adaya Adayları mı çantacı adaylardır, yoksa taa İstanbul’dan bütün ailesi ve işini bir kenara bırakarak Kars için hizmet aşkıyla bir çok şeyden ödün vererek Kars’a gelenler mi çantacıdır sorarım size..? Daha önce ki seçimlerde de aday adayı olan ve sırf bu yüzden trilyonlarca liralık işlere talip olmuş aday adayları kimlerdir açıklayın Kars halkına...?

Ayağa kalkın efendiler..!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.