1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karaçanta: İtfaiyemiz 7 / 24 göreve hazır
Karaçanta: İtfaiyemiz 7 / 24 göreve hazır

Karaçanta: İtfaiyemiz 7 / 24 göreve hazır

105 YANGIN VE KAZAYA 209 SEFER YAPILDI

A+A-

Kars İl merkezi ve köylerde toplam 34 ot, 42 ev yangını meydana geldi. İl merkezde toplam 11 araç ve 12 ot yangınına müdahale edildi. Toplam olarak 105 yangın ve kazaya müdahale edilirken, bu müdahalelerde itfaiye araçlarıyla 209 sefer yapıldı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, belediyelerin hiç şüphesiz en önemli birimlerinden birisi olan itfaiye müdürlüğü olduğunu, günün 24 saatinde görevi başında olan itfaiye ekiplerinin olası bir doğal afette can ve mal kurtarma görevlerini üstlendiklerini söyledi.

Başkan Murtaza Karaçanta, “İtfaiye Müdürlüğü personelimiz bu önemli görevlerini özveriyle sürdürüyor. Her yeni güne itfaiye araçlarının ve yangın sırasında kullanılacak araç gereçlerin bakımını yaparak başlayan itfaiye ekiplerimiz olası bir yangına müdahale için her zaman hazırlıklı duruma geliyor. En son teknoloji ürünü ekipmanlarıyla yangınlara karşı mücadeleye her daim hazır kıta bekleyen İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz gece gündüz demeden olabilecek her türlü felakette kurtarma çalışmaları için her zaman göreve hazır olarak mesai yapıyor. Öte yandan İtfaiye Müdürlüğümüz merkez, ilçeler ve merkez köylerde 2016 yılı içerisinde meydana gelen 99 adet yangın ve 6 adet araç kazasından anına müdahale etmişlerdir.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.