1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karaçanta, 'Hain Terör Amacına Asla Ulaşamayacak'
Karaçanta, Hain Terör Amacına Asla Ulaşamayacak

Karaçanta, 'Hain Terör Amacına Asla Ulaşamayacak'

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali giriş bölümünde yaşanan patlamada İlk belirlemelere göre 10 şehidimizin olduğu ve 20'nin üzerinde de yaralımızın bulunmasından dolayı üzüntümüz çok derindir."

A+A-

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta yaptığı yazılı açıklamada, “PKK canilerinin ülkenin birçok yerinde yapmış oldukları kalleşçe saldırılara bir yenisini ekleyerek bugün İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali giriş bölümünde yapmış oldukları hain saldırı sonrası 10 şehidimiz var.” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Vahşet, kan, göz yaşı projelerine Türkiye’yi de dahil etmeyi planlayan şer odakları düğmeye basmış ve güvenlik güçlerimize ve halkımıza yönelik saldırılar birbiri ardına devam etmektedir. Karanlık güçler ülkemizi karıştırmak istiyorlar ama bunu başaramayacaklar.Masum vatandaşlarımıza uzanan eller mutlaka kırılacaktır. İstanbul'da meydana gelen terör olayından büyük üzüntü duydum. Masum insanlarımızın böylesine alçakça yapılan bir saldırı sonucunda hayatlarını kaybetmelerinden dolayı üzüntümüz çok derindir.
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Bilinmelidir ki; milletimiz zalimlere karşı her zaman tek vücut olmuş ve olmaya da devam edecektir. Bizi dize getirip, varlığımızı teslim alacaklarını düşünen beyhudeler, boş hayaller peşinde koştuklarının farkına elbet varacaklardır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast edenler elbet bu yaptıklarının hesabını bir gün ödeyeceklerdir. Milletimizi derinden sarsan bu saldırıyı tekrar lanetliyor, Devletimizin Milletiyle, bölünmez bir bütün olarak kıyamete kadar payidar kalacağını belirtmek istiyorum."

Yaşanan bu acı olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Şehit askerlerimize ve polislerimize yüce Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum, yaralı askerlerimize ve polislerimize ise acil şifalar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.