1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karaçanta : "Bize Güvenin"
Karaçanta : Bize Güvenin

Karaçanta : "Bize Güvenin"

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Halkımızı hizmete doyuracağız. Kars’ımızı hak ettiği noktaya taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bize güvenin” dedi.

A+A-

Kars Belediyesi, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte alt ve üstyapı çalışmaları için bütün hazırlığını tamamladı. İl genelinde altyapı, karo, andezit, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmaları yürüten Belediye sezon sonuna kadar; Merkez Mahallesi, Bülbül Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Hafız Paşa Mahallesi, Alpaslan Mahallesi, Din Görevleri, Halit Paşa Mahallesi, Yeni Mahalle, Yenişehir Mahallesi ve Üniversite yolunu çalışma programına dahil etti. Bu kapsamda 10 km sıcak asfalt ve 7 km parke taş döşenmesi planlandı.

HALKI HİZMETE DOYURACAĞIZ

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, başlatılan alt ve üstyapı seferberliği kapsamında yıllarca hizmet almamış bölgelerin andezitle, karo ve asfaltla tanışacağını ifade ederek, “Kars Belediyesi olarak, halkımızı hizmete doyuracağız. Hazırladığımız çalışma programı doğrultusunda ekiplerimizi seferber ettik. Çalışmaların, içinde bulunduğumuz sezonun sonuna kadar tamamlanmasını planlıyoruz. Halkımızın kaliteli ve pratik hizmet alması için yürüttüğümüz altyapı çalışmalarının yanında, üstyapı çalışmalarına da ağırlık vererek, hizmetlerimizin bir bacağını eksik bırakmıyoruz. Bugün Kars’ın öyle semtleri var ki, kaldırım taşı ve karoyu görmemiş. Ana arterler üzerinde bulunan bu bölgelere, halkımızın hasret kaldığı belediyecilik hizmetlerini ulaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Karaçanta ayrıca, “Vatandaşlarımız çok mağdur durumda. Bizler göreve gelirken vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Sizler için gece gündüz demeden çalışıp sizlere hizmet edeceğiz dedik. Sözümüzü yerine getirmek için ekibimizle beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz. Karslı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık. Kars; her şeyin en iyisine layık. Bizler Karslı hemşehrilerimize ve Kars’ımıza layık olmak için gece-gündüz çalışmaya devam ediyoruz ve çalışacağız. Zevkle çalışacağız, şevkle çalışacağız, halkımıza layık olacağız. Vatandaşımızın hizmetkârı olma noktasında her geçen gün gece-gündüz demeden çabamızı, gayretimizi sürdüreceğiz. Halkımız bize inanmaya güvenmeye devam etsinler.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.