1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karabayır Yoğun İstek Üzerine Aday
Karabayır Yoğun İstek Üzerine Aday

Karabayır Yoğun İstek Üzerine Aday

Kars’ta 3 dönem milletvekilliği yaptıktan sonra bir dönem ara veren Zeki Karabayır, 7 Haziran 2015 Genel Seçimler için Kars’tan milletvekilliği Aday Adayı oldu.

A+A-

Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş’a sunan Karabayır, milletvekilliği döneminde Kars’a önemli hizmetler yaptığını ve önümüzdeki süreçte de hizmetlerini sürdürmek istediğini söyleyerek, seçim sürecinin Kars’a ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini dilediğini belirtti.

Karabayır’a, Aday Adaylığı başvurusu için teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Ali Yurdakoş, “Zeki Karabayır ağabeyimiz bizim üstadımız, duayenimiz. Bizim üstatlarımızın böyle aday adaylığı başvuruları bizi çok memnun ediyor. Hakkında çok şey söylemeye gerek yok kendisini kanıtlamış birisidir. 2 dönem Ak Partiden 1 dönem Refah Partisinden milletvekilliği yaptı. Gerek Karsta gerek kendi bölgesinde büstünü belli etmiş. Büyük bir onurla karşılıyoruz kendisinin aday adaylığı başvurusunu. Hoş geldiniz diyoruz ve kendisine de hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Karabayır ise “Bildiğiniz gibi Kars’ımızın desteği ve sizlerin destekleri ile 3 dönem milletvekilliği yaptım ve bu vekillik dönemimizde elimizden geldiği kadar milletimizin, Kars’ımızın, yöremizin problemleriyle ilgilendik. Ve bunu bir namus borcu bildik. İnşallah halkımızda bunu takdir ediyordur. 3 dönem beni seçen ve beni bu hizmete layık gören Kars halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yoğun istek üzerine, istişareler ederek yeniden bu göreve talip olduğunu belirten Karabayır, “Siyasi olsun, ailevi olsun, bölgesel olsun istişareler yaparak kaldığımız yerden hizmetimizin devamını getirmek için yeniden aday adayı oldum. Bizden sonra arkadaşlarımız geldi bizim hizmetlerimizi devam ettirdi ve bizde bu hizmetlere devam etmek amacı ile aday adaylığımızı açıkladık. Bunu da bugün huzurunuzda yaptık. Bütün Kars halkına saygılarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

“Önümüzde yapılacak seçimlerin halkımıza milletimize ve memleketimize hayırlı olmamsını diliyoruz.” diyen Karabayır şöyle konuştu:

“Bildiğiniz gibi partimin takdiri ve Karslı hemşehrilerimin destekleriyle 3 dönem milletvekilliği yaptım ve Kars’ıma hizmet etme onurunu buldum. Bu zaman zarfında Kars’ımızın hem sorunlarıyla ilgilendik hem de önemli projelere hayat verdik. Hep beraber projeleri hayata geçirdik. Her zaman üzerime yüklenen emanetin vebalini, bilincini üzerimde taşıdım ve bu şekilde hareket ettim. Ara verdiğim bu 3.5 yıllık sürede partimden ve Kars halkıyla irtibatım devam etti. Bu irtibatım hem parti teşkilatında hem de hemşehri bazında oldu. Ankara’da gücümün yetiği kadar memleketimin, halkımın problemleriyle ilgilenmeye çalıştım. Şimdi yeniden aday olmam hususunda halkımın yoğun istek ve arzusu vardı. Yaptığım geniş istişareler ve araştırmalar neticesinde kendilerine hizmet etmek ve merkezi hükümetimin kaynaklarını daha fazla ilimize aktarmak nedeniyle yeniden aday olmaya karar verdim ve aday adaylığımı açıkladım. Tekrar sizlerin aracılığı ile Kars’ıma, merkez teşkilatıma ve partime saygılarımı sunuyorum. Seçimlerimiz hayırlı olsun, inşallah partimiz burada başarılı olur ve Türkiye yeniden bu şahlanır.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.