1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karabağ Ailesi'nin Mutlu Günü
Karabağ Ailesinin Mutlu Günü

Karabağ Ailesi'nin Mutlu Günü

Kars Manşet Gazetesinin Yazı İşleri Müdürü Volkan Karabağ ile Zeynep Yalçın düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler.

A+A-

Eski Yeşil Kart Müdürü ve Gazeteci Erdoğan Karabağ’ın oğlu Volkan Karabağ ile Emekli Polis Memuru Hüseyin Yalçın’ın kızı Zeynep Yalçın çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, iyi günde ve kötü günde bir ömür beraber geçirme sözlerini verdiler. Karabağ ve Yalçın aileler gerek il dışından gerekse Kars’tan gelerek bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederek, “Evlatlarımıza Allah’tan uzun ömürler ve mutluluklar dileriz” dediler.

Düğün sonrası bir açıklama yapan Volkan ve Zeynep çifti; “Allah herkese böyle güzel düğünler, mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin. Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan başta Kars İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Çakmak'a, Kars İl Kütüphane Müdürü Sayın Mehtap Çantay'a ve tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.” Dediler. Öte yandan, çift ilk danslarını Özcan Deniz’in Hoş geldin şarkısı ile yaptı. Bizlerde Kafkas Haber Ajansı ailesi olarak Volkan ve Zeynep çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.