1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kapüşonlu gitti maskeli geldi
Kapüşonlu gitti maskeli geldi

Kapüşonlu gitti maskeli geldi

Kars’ta yüzü maskeli, siyah montlu bir şüpheli oyun oynayan kız çocuklarına alayımsı hareketler yaptıktan sonra üzerlerine taş atıp kaçtı.

A+A-

Önceki gün akşam kapüşonlu şüpheliyi arayan polis dün akşam saatlerinde de maskeli şüphelinin peşine düştü.

Kentte 9 yaşındaki Mert Aydın’ın kaçırıldıktan sonra vahşice öldürülmesinin ardından kette gerilim sürüyor. Mert’in katil yada katillerinin bulunamaması nedeniyle artan gerilim aileleri tedirgin etti. Sabah saatlerinde de sosyal paylaşım sitelerinde ‘bir okuldan ocuk kaçırıldı’ şeklinde haber aileleri tedirgin etmiş ve aileler okula giderek çocuklarını alıp evlerine götürmüştü. “Katil bulunmadan çocuklarımızı okula göndermeyeceğiz” diyen aileler katilin bulunması için dua etmeye başladılar.

Önceki gün gece kapüşonlu şüphelinin peşinde iz süren polisler ise dün akşam saatlerinde de maskeli ihbarı aldılar. Halitpaşa Mahallesinde evlerinin önündeki DSİ’ye ait su kanalının kenarında oyun oynayan iki kız çocuğa maskeli bir şüpheli yaklaştı. 8-9 yaşarındaki kız çocuklarına yaklaşık 30 metre yaklaşan şüpheli kız çocuklarına alayımsı ve garip hareketler yaptı. Bir anda şaşkına dönen kız çocuklarına sırıtarak dişlerini de gösteren şüpheli elindeki taşları üzerlerine attı. Çocukların ağlaması ve feryat etmesi üzerine panikleyerek olay yerinden uzaklaşan ‘maskeli bela’ kısa sürede gözlerden kayboldu.

ilk önce çocukların doğru söyleyip söylemediğinden emin olan fakat daha sonra çocukların sürekli ağlamalarıyla tedirgin olan aileler olaydan yaklaşık 30 dakika sonra durumu polise bildirdiler. Resmi ve sivil ekiplerde ihbar üzerine apar-topar ailenin yanına gitti. Çocukların ellerinden tutan polisler, aileleriyle birlikte olayın yaşandığı kanalın yanına gittiler. Burada olup bitenleri polise anlatan çocuklar, şüphelinin siyah montlu, orta boylu, sarı dişli olduğunu yüzünde de siyah bir maske takılı olduğunu söylediler. Yaşadıklarını anlatırken bile korkuları yüzlerine yansıyan çocuklar daha sonra evlerine götürüldüler.

Polis ihbar ve edindiği bilgiler doğrultusunda harekete geçerek çevrede arama ve tarama yaptı. Gıda Tarım ve hayvancılık İl Müdürlüğü binasının karşısında gelişen olayı bu kurum binası ve DSİ kanalı karşısındaki kurum binalarının güvenlik kameralarının incelenmesi için çalışma başlattı.

Dün kapüşonlu bugün de maskeli şüphelinin şehrin içinde dolaşması kentteki tedirginliği gittikçe artırıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.