1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kaplumbağa Hızıyla...
Kaplumbağa Hızıyla...

Kaplumbağa Hızıyla...

Kars - Selim ve Kars - Susuz - Ardahan arasında yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları kaplumbağa hızıyla devam ediyor.

A+A-

Yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Kars-Susuz- Ardahan arası yol genişletme çalışmaları havaların ısınmasıyla tekrar start aldı.


Susuz ilçesi ile Taşlıdere köyü arasında yapımına devam edilen genişletilmiş yol çalışmalarında hendek kaplama ve drenaj çalışmaları yapılıyor. Toplam 43 kilometrelik alanının tamamlanması için çalışmalar sürüyor.


Kars-Susuz-Ardahan karayolunda yapılan çalışmalarla 12 metre olan yol genişliği 22 metreye çıkarıldı. Yol genişletme çalışmalarının 2010 yılı sonuna kadar bitirilerek trafiğe açılması hedefleniyor.


Öte yandan Kars Selim arası çift yönlü yol çalışmaları da kaplumbağa hızıyla devam ediyor. Uzun yıllardan beri çeşitli nedenlerle bitirilemeyen yolun bir an önce bitirilmesi isteniyor.

 

Karayollarında ve şehir merkezinde oluşan çukurlar sürücüleri çileden çıkarırken, yetkililerin duyarsız tavırları bu şehrin sahibinin olmadığını bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.