1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAKÜV ile ÇAĞI yakalayın
KAKÜV ile ÇAĞI yakalayın

KAKÜV ile ÇAĞI yakalayın

KAKÜV İngilizce Eğitiminde Dünya Standartlarını Yakalıyor...

A+A-

Kafkas Üniversitesi Vakfı serhat şehrimiz Karsta dünya standartlarında İNGİLİZCE EĞİTİMİ uygulamasına geçerek bir yeniliğe daha imza attı.

Günümüzün globalleşen dünyasında İngilizcenin önemi artık yadsınamaz bir gerçektir. İletişimin hat safhaya çıktığı 21. yüzyıl, gerek mobil teknolojilerin gerek internetin hızla gelişmesiyle dünyayı herkesin evine kadar getirdi ve bu iletişimin ortak dili İngilizce haline geldi. Artık hem devlet kurumlarında hem de özel sektörde yabancı dil bilmek vazgeçilmez bir unsurdur. İngilizce eğitimini ciddi bir gereklilik olarak gören Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel İlkokulu/Ortaokulu 2015-2016 eğitim öğretim sezonundan itibaren çağdaş ve dünya standartlarında bir eğitimin başlangıcını vermenin mutluluğunu yaşamaktadır.

Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel İlkokulu/Ortaokulunu diğer eğitim kurumlarından ayıran en temel özelliği dil eğitiminde tabuları yıkarak modern ve dünya standartlarında dil öğretim metotlarını kullanmasıdır. KAKÜV’ “yaparak ve yaşayarak” eğitim modelini sistemli bir hale getiriyor. Çocukların görerek, yaşayarak ve eğlenerek öğrendikleri, okula gitmenin sıkıntı değil mutluluk verdiği bir model amaçlanmaktadır.

Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel İlkokulu/Ortaokulu Ana sınıfından 8. Sınıfa kadar her öğrencimize Ana dili İngilizce olan yabancı öğretmenlerle (Amerikalı ve İngiliz), bilişim teknolojilerinin kullanıldığı dil laboratuvarlarında ve klasik sınıflarda, çağdaş eğitim yöntemleri ile ayda 32 saat dil eğitimi vermeyi amaçlamaktadır.

Çift Öğretmenli Eğitim

Her sınıfta iki öğretmen bulunacak. Öğretmenlerimizden biri Türk biri uluslararası İngilizce Öğretmenliği belgesine sahip yabancı öğretmendir. Bu eğitim modelinde öğreniciler ayda 24 saat çift öğretmenli sınıflarda eğitim görecekler. Öğretmenler İngilizce konuşmanın doğal bir süreç olduğunu öğrencilere gözlemletecekler. Bu sayede öğrenciler konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerilerini geliştirecekler. Sürekli olarak dile maruz kalan öğrencilerde bilgiler günlük olarak kullanılır ve ömür boyu sürecek kalıcı bir eğitim verilecek. Anaokulundan başlayarak bu eğitimi alan öğrenciler 8. Sınıfa geldiklerinde İngilizceyi Ana Dili gibi konuşmaya başlayacaklar.

Dil Laboratuvarı

Çift öğretmenli eğitim modeli içerisinde kullanılacak olan dil laboratuvarı öğrencilerin hem keyifli bir şekilde eğitim almasını hem de eğlenerek öğrenmesini sağlayacaktır. Öğretmen ve velilerin öğrencilerin gelişimini online program üzerinden, 7 gün 24 saat internet bağlantısı olan herhangi bir yerden takip etmesi mümkün olacaktır. Kendi kendine öğretim modelleriyle karıştırılmaması gereken bu sistem hem interaktif olarak hem de sınıf ortamında öğretmenler eşliğinde uygulanacak çok yönlü bir eğitim programı olacaktır.

İngilizce Eğitimimizi Uluslararası Standartlarda Belgelendiriyoruz

Birçok alanda olduğu gibi İngilizce eğitiminde de dünya lideri olan Cambridge Üniversitesinin Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı eşliğinde uyguladığı dünyada tek geçerliliği olan çocuklara yönelik sınavları isteğe bağlı olarak her eğitim sezonunun sonunda okulumuzda uygulanacaktır. Uluslararası geçerliliği olan bu sınavlardan alınan belgeler ile öğrencilerimiz erken yaşta dünyaya açılma fırsatı yakalayacaktır.

TEOG Sınavı

Hâlihazırda Kars ilinde TEOG sınavında birinci olan okulumuzun hedefi bu sistemli eğitimle önümüzdeki yıllarda Türkiye birincisi olmaktır. Özellikle 7. ve 8. Sınıflarda uzman yerli ve yabancı kadrosuyla Milli Eğitim müfredatına uygun bir şekilde sınava yönelik çalışmalara ağırlık verilmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.