1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAI Tanıtım Günlerinde mutlu son
KAI Tanıtım Günlerinde mutlu son

KAI Tanıtım Günlerinde mutlu son

Ankara’da bu yıl ikincisi düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri, mutlu sonla noktalandı.

A+A-

Kars Valisi Günay Özdemir, Kars Ardahan Iğdır (KAI) Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın özel ilgi ve gayretleriyle Ankara’da yerini alan tanıtım günleri stantlarına yoğun bir katılım gerçekleşti. Bakanlar, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, bölge milletvekilleri, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bölge il ve ilçe belediye başkanları, Kars Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, bölge illerinin kültür ve turizm müdürleri, KARSOD Başkanı Halit Özer ve üye turizm otelleri, Kars Eski Valisi Eyüp Tepe, müsteşarlar, sporcular, STK temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda STK ve parti temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç, Asuman Vangölü ve Mahmut Şener de Kars stantlarına yoğun ilgi gösterenler arasında yer aldı.

Şahset Özer, İsmail Meriç, Gökhan Poliçe, Murat Koçak, Mahmut Özer, Çetin Adıgüzel, Hüseyin Kalkılıç da tanıtım günlerine renk kattı.

Milletvekilleri Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, KARSOD Başkanı Halit Özer ve Büyük Kale Otel Müdürü İsmail Meriç halaylar eşliğinde son günün büyük coşkusunu yaşadılar.

KARSOD’DAN TEŞEKKÜR

ARSOD Başkanı Halit Özer de bir teşekkür mesajı yayınladı. Özer mesajında şu ifadelere yer verdi; KAI tanıtım günlerinde Valiliğimize, belediyemize, turizm müdürlüğümüze, ticaret odamıza, oda başkanlıklarımıza, KARSOD turizm birliği değerli üyeleri Büyük Kale Otel, Ani Kent Otel, Grand Ani Otel, Kar’s Otel, Kars Evleri, Kaz Evi başta olmak üzere ve diğer isletmelerimiz; Öz Kocaklar Peynırcılık, Sehr-i Ayaz, Dore Müzik, Karstore ve hemşehrilerimize, Ankara’da bulunan değerli işadamlarımıza, tüm vekillerimize, katkısı, desteği, ziyareti olan tüm herkese teşekkür eder, ilimiz için birlik ve beraberlik içinde nice güzel günlere Kars diyoruz.”

HAKAN DOĞANAY’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kars Kültür ve turizm İl Müdürü Hakan Doğanay da KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’a emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

KARS STANDINA OLAN YOĞUN İLGİ VEKİLLERİ MUTLU ETTİ

Tanıtım günlerinde Kars standına gösterilen yoğun ilgi Vekiller Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ı mutlu etti. Vekiller, stantlara akın eden tüm hemşehrilerine teşekkür ettiklerini belirterek, tanıtımda öne çıkan bu önemli günlerin amacına uygun olarak sonuçlanmasından da ayrıca memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.