1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAI Tanıtım Günleri Toplantısı
KAI Tanıtım Günleri Toplantısı

KAI Tanıtım Günleri Toplantısı

Kars, Ardahan, Iğdır tanıtım günleri toplantısı yapıldı...

A+A-

Kars Valiliği öncülüğünde KAI Dernekler Federasyonu tarafından bu yıl 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde ve 29 Eylül-2 Ekim 2016 İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenmesi planlanan “KAI Tanıtım Günleri” hazırlık çalışmaları aralıksız devam ederken, düzenlenen toplantıda yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

“Güneşin İlk Doğduğu Topraklar-Serhat İlleri Tanıtım Günleri” temasıyla düzenlenmesi planlanan tanıtım günleri hazırlık çalışmaları hakkında bilgi vermek ve hazırlık aşamasında, Federasyon, Vakıf ve Dernek Başkanları ile görüş alış verişinde bulunmak üzere, Valilik Gazi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, Kamu-kuruluşlarının yöneticileri, vakıf ve dernek başkanları, turizm sektörü temsilcileri de hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını Vali Rahmi Doğan, Daha sonra İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, KAI Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Yıldırım ve tanıtım günlerini organize edecek olan firma tarafından bir sunum yapıldı. Yapılan sunumun ardından sektör temsilcilerinin görüş ve önerileri dinlendi.

Kars Valisi Rahmi Doğan Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, KAÜ Rektörü Prof.Dr.Sami Özcan, KATSO Başkanı Fahri Ötegen, Kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, kamu-kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, STK temsilcileri, turizm işletmecileri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.