1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAI Federasyonu’ndan aşure ikramı
KAI Federasyonu’ndan aşure ikramı

KAI Federasyonu’ndan aşure ikramı

KAI Federasyonu’ndan Kızılay’da 2 bin kişiye aşure ikramı

A+A-

KAI Dernekler Federasyonu, Muharrem ayı dolayısı ile gerçekleştirdiği Geleneksel Aşure Gününde Kızılay Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Maltepe Camisinin önünde kurulan stantlarda hemşerileri ve Ankaralılarla bir araya gelen KAI Dernekler Federasyonu aşure ikramında bulunurken, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği geleneği bu yıl da icra etmiş oldu.

Alanda vatandaşlarla bir araya gelerek uzun uzun sohbetler eden Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ve dernek yöneticileri bir taraftan sohbetler ederken bir taraftan da KAI Gençlik Derneği Başkanı İsmail Deniz’in yaptığı aşureyi kendi elleriyle yaklaşık 2 bin kişiye dağıttı.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım burada yaptığı açıklamada, Muharrem ayının eşsiz bir ay olduğunu belirterek; “ İnsanların birlik ve beraberlik içinde aynı masa etrafında birleştiği bu ayda yapılan Aşure Günümüzü bizimle paylaşan Dernek Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, dost ve hemşehrilerimize teşekkür ederim. Aşurelerimizi Genel Merkezimiz dışında kurulan stantlarda Ankaralılara ve hemşehri gruplarına ikram ettik. Artık geleneksel hale getirdiğimiz Aşure Günümüzde hem Federasyonumuzu ve Kars- Ardahan- Iğdır illerimizin tanıtımını yapıyor hem de Aşure Günümüzü hep beraber kutlamaya devam ediyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.