1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman'da Görev Değişikliği
Kağızmanda Görev Değişikliği

Kağızman'da Görev Değişikliği

AK Parti Genel Merkezi’nin başlattığı değişim sürecinde yönetimi ile birlikte istifası alınan Kağızman İlçe Başkanı Memet Karadeniz’in yerine, Erdoğan Demirden koltuğuna oturarak göreve başladı.

A+A-

Bilindiği gibi Ak Parti, 2014 yerel seçimlerinin ardından bazı il ve ilçelerde yeni yönetimle devam kararı aldı. Bu nedenle AK Parti Kağızman ilçe teşkilatının istifasının ardından boşalan ilçe başkanlığına Erdoğan demirden getirildi.

Törenle mazbatasını teslim alan Demirden “Amacımız hizmet” dedi. Kağızman AK Parti ilçe başkanlığı devir teslim töreninde konuşan Genç Başkan Demirden, bugün itibariyle iktidar partisi olarak sadece kendi partimizin seçmeni ile değil bütün Kağızman halkı ile hep beraber, birlik beraberlik içerisinde, ele ele, gönül gönüle çalışacaklarını söyledi.

Kağızman’ı hak ettiği noktaya getirmek için AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç’ın da destekleriyle elerinden gelen çabayı gelen göstereceğini de belirten Demirden: “Önümüzde uzun bir mesafe var. Söylemekle olmaz. İnşallah Kağızman için Çok güzel projelerimiz ve çalışmalarımız var. Bunları faaliyete geçirdiğimizde Kağızman ilçemiz hak ettiği noktaya gelecektir”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.