1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman'da “Asr-ı Saadet”
Kağızmanda “Asr-ı Saadet”

Kağızman'da “Asr-ı Saadet”

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kars Şubesi tarafından düzenlenen “Asr-ı Saadet” Programı Kağızman Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı.

A+A-

Kağızmanlıların yoğun ilgi gösterdiği program İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başladı ve Hafız Muarrem Şen Hocanın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Ardından AGD Kars Şube Başkanı Sebahattin Gül bir konuşma yaptı ve AGD’nin 40 yıllık Milli Görüş geleneğini devam ettirdiğini söyledi. Gül, gençlerimizin peygamber sevgisi ile onun sünnetine sarılması ile felaha ereceklerini belirterek, Peygamberimizin bizim hayatımızda örnek alınması gereken tek rehber olduğunu söyledi.

Daha sonra AGD Kars Şubesi Ezgi Grubu üyeleri Cihat ve Erhan ikilisi okudukları ilahiler ile salondakilere duygu dolu anlar yaşattılar.

SP Genel Sekreter Yardımcısı Atıf Özbey; Peygamberimizin mesajının ebedi olduğunu ve Hz. Adem’den Resulullah (SAV) Efendimize kadar süregelen İslam dininin tamamlayıcısı ve son peygamber olması hasebiyle dinimizin ve peygamberimizin sünnetinin hayatımızdaki önemine değindi.

Özbey, “İçerisinde bulunduğumuz olumsuz tablodan kurtulmanın peygamberimizin sünnetine sarılmak ve yaşamak ile mümkündür” diye konuştu.

Ömer Faruk İnce’nin şiir dinletisi ve Abdülbasit Figen’in yazmış olduğu “Peygamberimize Mektup” makalesi salondakilere hüzünlü anlar yaşattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler