1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman’da Arslan Sevinci
Kağızman’da Arslan Sevinci

Kağızman’da Arslan Sevinci

Kars’ın Kağızman ilçesinde, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması sevinçle karşılandı.

A+A-

Başbakan Binali Yıldırım’ın yeni kabinede Ahmet Arslan’a yer vermesi Kars ve Kağızman’da büyük sevince sebep oldu. Kağızmanlılar, davul zurna eşliğinde Kağızman İstiklal alanında havai fişek atarak coşkuyla kutladılar. Kağızmanlılar, “Böyle bir şey bekliyorduk ama duyunca çok sevindik. Tabi Kağızmanımızın gururu milletvekilimiz, bakan olunca herkes senidi. Kağızman ilçemizden bir vekil çıkması Bize büyük bir sürpriz oldu. Mutluluktan uçuyoruz. Hak ettiği yeri bulduğunu düşünüyoruz. Onu çok seviyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dediler.

SÜLEYMAN ARSLAN: “OĞLUM YAPTIĞIM EMEĞİ KAYBETMEDİ”

Ahmet Arslan’ın babası 83 yaşındaki Hacı Süleyman Arslan, “Ben oğluma emek ettim o benim emeğimi kaybetmedi vatana millete hayırlı evlat yetirdim benim emeğimi kaybetmedi vatana milletimize hayırlı olsun.” dedi.

KIZKARDEŞİ: “BUNU BEKLİYORDUK”

Ahmet Arslan’ın kız kardeşi Ayten Arslan da duygularını; “Ağabeyimin bakan olacağını bekliyorduk. Duyunca çok sevindik, hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde iletti.

HOCASI: “OKULDA DA BAŞARILIYDI”

Ahmet Arslan’ın Kağızman lisesindeki hocası ve 15 yıl belediye başkanlığı yapan O. Nihat Yüce, “Ahmet Bey okulda da çok başarılıydı. Ben gurur duydum kendisiyle hayırlı olsun.” dedi.

AHMET ARSLAN KİMDİR

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı oldu.

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı 65. Hükümet’te Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevine getirilen Arslan, 1962’de Kars’ın Kağızman ilçesinde doğdu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi, Milli Güvenlik Akademisi mezunu olan Arslan, özel sektörde ve Pendik Tersanesi’nde çeşitli görevlerde bulundu. Denizcilik Müsteşarlığı Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları (DLH) İnşaatı Genel Müdürlüğü görevlerini yürüten Arslan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, TT-NET ve Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu, Türksat Denetim Kurulu, TOBB Denizcilik Meclisi üyeliği yaptı. Arslan, Türk Dünyası Mühendislik Ödülü, Fahri Profesörlük unvanı ve 2010 Yılı Negatifi Pozitife Çevirenler Yılın Bürokratı ödülünü aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.