1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman’a kapalı pazaryeri yapılıyor
Kağızman’a kapalı pazaryeri yapılıyor

Kağızman’a kapalı pazaryeri yapılıyor

Kars Kağızman Belediyesi tarafından Şahindere Mahallesi Halk Eğitim merkezi arkasında belediyeye ait boş arsaya 5 bin metrekarelik pazaryerinin inşaat çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak.

A+A-

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, yıllarca eksik olan Kağızman ilçemizin en çok ihtiyacı olan Pazar yeri yapımını inşallah yapmağa çalışacakları projede açık olarak yer alan Pazar yerini halka daha iyi ve hijyenik koşullarda hizmet vermek için kapalı yapacaklarını belirti.

Yıldız ayrıca, plan değişikliğiyle pazaryeri alanında zemin altı otopark yapılacağını bunun da İlçede yaşayanların ihtiyacını karşılayacağını dile getirerek, “‘Şahindere Mahallesi’nde Kağızman için modern bir pazaryeri kazandırarak Kağızman halkı için önemli bir eksikliği gidermiş olacağız. Daha önceleri Şahindere mahallesi hacı Kağızman caddesinde haftada bir Çarşamba günleri açık pazaryeri olarak belirlenmişti. Biz daha modern ve sağlıklı olması için belediye meclisimize plan değişikliği önerisi verdik. Böylece mecliste alanın kapalı pazaryeri olması ve zemin altı otopark yapılması yönünde karar çıkardık. Kağızman için modern pazaryerini halkın hizmetine en kısa sürede açacağız.” dedi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.