1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman YİBO Ankara’da
Kağızman YİBO Ankara’da

Kağızman YİBO Ankara’da

Kağızman Şehit Refik Cesur YİBO sesini Ankara’da duyurdu...

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı ve Eğitim Metotları Geliştirme Derneği’nin işbirliğiyle Türkiye genelinde düzenlenen Eğitim Metotları Proje Yarışması (EMEPYA) Ankara Anfa Fuar Merkezi’nde yapıldı.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin katıldığı yarışma 9 kategoriden oluştu.

Türkiye genelinden bin 100 başvurunun yapıldığı yarışmada 90 proje finale kaldı. “Engellileri Topluma Kazandırma” projesi ile 90 proje arasına girerek finale kalmayı başaran Kağızman Şehit Refik Cesur Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Rehber Öğretmeni Emrullah Güleç, Ankara’ya davet edildi.

90 projenin tanıtımının yapıldığı fuar alanı ziyaretçi akınına uğradı. Birçok profesörün de bulunduğu üniversite öğretim elemanlarından oluşan jüriye tek tek tanıtılan projelerden dereceye girenlere ödülleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan üst düzey yöneticilerin de katıldığı ödül töreninde Emrullah Güleç, İlköğretim Sosyal Bilimler kategorisinde 4.lüğe layık görüldü ve hem kendisi hem de okulu başarı ve katılım belgesi almaya hak kazandı.

Ayrıca Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Kağızman Şehit Refik Cesur Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Rehber Öğretmeni Emrullah Güleç, ödülünü Anakara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan’dan aldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.