1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kafkasya Turizm Mekke-Medine Yolunda
Kafkasya Turizm Mekke-Medine Yolunda

Kafkasya Turizm Mekke-Medine Yolunda

Kars Turizm Seyahat Hizmetleri Ltd. Şti. bünyesinde bulunan Kafkasya Turizm...

A+A-

Seyahat Acentesi Kars Ve bölgenin en büyük eksiği olan Hac Ve Umre ziyaretlerinin yerelden hizmet veren acente eksikliğini giderdi.

Turizm işletme Bakanlık ve Tursab belgeli A sınıfı Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi artık Kars ilinden tüm Türkiye’ye ve uluslar arasına hizmet de start verdi.

Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi profesyonel kadrosuyla her geçen gün hizmet ağına bir yenisini ekleyerek, büyüme yolunda yeni hizmetlere de emin adımlarla ilerliyor. Bu anlamda geçtiğimiz günlerde de çokça ziyaretçilerin katılımı ve Abdullah Erdağı öncülüğünde Umre ziyareti yapıldı.

Kafkasya Turizm Seyahat Acentesi Umre’ye ilk tur düzenlemesinde başarılı bir sonuç alarak, 2. turda da müşterilerine kaliteli hizmet noktasında büyük hassasiyet gösterdi. Öte yandan kutsal topraklara düzenlediği turların devamının sağlanacağının müjdesini de verdi.

Kafkasya Seyahat Acentesi yerelde verdiği bu hizmeti kısa zamanda Kars ve bölgesine duyurarak bölge halkının da katkı ve desteği ile hizmetin ve sermayenin ilimizde

kalmasını sağlamayı amaçlıyor.

Öte yandan Acentecilik anlamında birçok hizmeti kendilerine görev addeden Kafkasya Turizm Acentesi; Transfer hizmetleri, konaklama hizmetleri, rehberlik hizmetleri, kültür turu hizmetleri, Kars ve Sarıkamış otellerinin satış hizmetleri gibi birçok sektörde de Kars adına hizmetlerini büyük bir azimle sürdürüyor.

Müşterilerine bir telefon kadar yakın olan Turizm Seyahat Acentesi aynı zamanda dünya

uçak bilet satış ve ücretsiz hava alanı transferi noktasında 0474 212 12 12 - 0474 212 43 43 iletişim numaralarıyla sizlerle.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.