1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Jandarma Taburu Avantaj Sağladı
Jandarma Taburu Avantaj Sağladı

Jandarma Taburu Avantaj Sağladı

Jandarma Taburu, Kağızman’a Avantaj Sağladı

A+A-

Kars’ın Kağızman ilçesinde dün akşam saatlerinde PPK’lı teröristlerce askeri üsse yapılan taciz ateşine ilişkin Kars Valisi Rahmi Doğan açıklamada bulundu.

Herhangi bir yaralanmanın ve zararın söz konusu olmadığını kaydeden Vali Doğan, anında cevap verildiğini ve Kağızman’da kurulan jandarma taburunun büyük avantaj sağladığını belirtti. Bölgede arama çalışmalarının devam ettiğini belirten Doğan, “Kars'ın Kağızman ilçesinde askeri üst bölgesine taciz ateşi oldu, sonrasından kaçtılar, şimdilik birşey yok, bir sıkıntı yaralı yok. Dün akşam itibarıyla da bir sıkıntı olmadı, taciz ateşi oldu arkadaşlar karşılık verdiler daha sonra helikopterlerle kontrol edildi, arama tarama faaliyetleri devam ediyor.” Şeklinde konuştu.

Doğan, ilçede her türlü güvenlik tedbirlerinin alındığının altını çizerek; “Kağızman da bir jandarma taburu kurduk o taburumuzun orada olması da büyük bir avantaj, dolayısıyla çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ama o bölgede teröristlerin olduğu bir gerçek onunla ilgili bir takım faaliyetlerimiz var çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Kars'ın Kağızman ilçesi Kurt Kulak mevkisinde bulunan askeri üs bölgesine teröristlerce uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açılması sonucu güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle kısa süreli çatışma yaşanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.