1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Parti Kars'ta İYİ Başladı
İYİ Parti Kars'ta İYİ Başladı

İYİ Parti Kars'ta İYİ Başladı

İlimizde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren İYİ Parti, yetenekli, birikimli, itibarlı ve İYİ kadrolarla işe başlayacağını duyurdu.

A+A-

İYİ Parti Kars Kurucu İl Başkanı Settar Kaya, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında şu görüşlere yer verdi : “İYİ Parti il başkanlığına atanmamın ve çalışmalara başlamamızın üzerinden sadece birkaç gün geçti. Partiye olan teveccüh karşısında inanın şaşkınlık içerisindeyim. Yıllardır aktif siyasetin içerisinde olan birisi olarak bu kadarını beklemediğimi itiraf etmeliyim.

Hal böyle olunca, hemşehrilerimizin bu umudunu sağlıklı yönetmemiz gerektiği de açıktır.

Her partiden, her sosyal yapıdan insanların İYİ partide görev almak veya üye olmak istemesi işlerimizi daha dikkatli ve titiz yapmamızı gerektiriyor.

İl başkanı olarak partimize katılmak isteyen her vatandaşımızın hangi görüş ve etnik yapıdan olduğu beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren tarafı, katılan herkesin bundan sonra İYİ PARTİ'li olması ve bu ülkeye İYİ hizmetler yapma iradesi göstermesidir.

İlçelerimizden çok sayıda başvuru bulunmaktadır. Her biri ayrı bir değer olan bu hemşehrilerimizin tamamını partimiz çatısı altında bir araya getirmenin gayreti içerisindeyim. Sadece bir arkadaşımızın ilçe başkanı olacağı düşünüldüğünde diğer hemşehrilerimizin de onun yanında samimiyetle çalışacağına ve bizim kararımızın İYİ niyetinden şüphe etmeyeceğine inancım tamdır.

Partimizle ilgilenen hemşehrilerimizden ve kamuoyundan biraz sabretmelerini, ülkemizin ve Karsımızın geleceği için son derece YETENEKLİ, BİRİKİMLİ, İTİBARLI ve İYİ kadrolarla işe başlayacağımızı bilmelerini isterim. Saygılarımla...”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.