1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İyi Haberi Vali Doğan Açıkladı
İyi Haberi Vali Doğan Açıkladı

İyi Haberi Vali Doğan Açıkladı

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars’ın Sarıkamış ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 askeri Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ziyaret ederek, sağlık durumlarının iyi olduğu müjdesini

A+A-

Öte yandan PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada hafif yaralanan bir asker taburcu olurken ayağından yaralanan diğer askeri de Vali Rahmi Doğan, Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. Bir süre yaralı asker ile sohbet eden Vali Doğan, daha sonra geçmiş olsun dileğinde bulunarak hastaneden ayrıldı. 

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, polis ve askeri erkan yaralı askerlerle görüşerek müjdeli haberi Kars halkıyla paylaştılar. Ziyaret sonrası askerlerin sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu söyleyen Kars Valisi Rahmi Doğan, çatışmada 4 PKK’lının öldürüldüğünü, 2 PKK’lının ise sağ ele geçirildiğini belirtti.

Kars halkının duyarlılığı ve kısa süre içerisinde hastaneye kan bağışı için akın ettiğini dile getiren Vali Doğan, “Sabah 8 sularında güvenlik güçlerimizle teröristler arasında çıkan çatışmada 4 terörist ölü, 2 terörist sağ ele geçirildi. 2 yaralı askerimiz var ama Allah’a şükür durumları çok iyi ve buradan mutlu şekilde ayrılıyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.