1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İtfaiye Haftası kutlamaları başladı
İtfaiye Haftası kutlamaları başladı

İtfaiye Haftası kutlamaları başladı

Kars Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Haftasını çeşitli etkinliklerle kutluyor. Kentte konvoy eşliğinde tur atan itfaiye araçları renkli görüntüler oluşturdu.

A+A-

Önce yangın olduğunu sanan vatandaşlar bayraklarla süslü araçları görünce rahat bir nefes aldı.

Ziyarette Belediye Başkan yardımcıları Ferit Yenice ve Yakup Yıldız da hazır bulundu.

İtfaiye Müdürü Cemil Acay, beraberindeki yaklaşık 50 personel ve 5 itfaiye aracıyla “İtfaiye Haftası” nedeniyle konvoy eşliğinde siren sesleriyle ana arterlerde tur attılar.

Haftanın önemini anlatan afişlerin de yer aldığı araçlar şehir turu attıktan sonra Belediye Başkanlığı hizmet binası önüne geldi. İtfaiye Müdürü Cemil Acay, Başkan vekili Ali Demiral’a bir buket çiçek sundu.

İtfaiye müdürü Cemil Acay, “İtfaiye teşkilatımız bu haftayı tam bir eğitim haftası kamuoyunu bilgilendirme haftası, tatbikat haftası olarak değerlendiriyor. Çünkü yangındaki en önemli şeyin tedbirsizlik olduğunu mutlaka koruyucu önleyici çalışmalarda halkımızın bilinçlenmesi gerektiğini görüyoruz. Ne kadar hızlı müdahale edersek edelim burada bizim daha etkili müdahale edebilmemiz için yangının çıkmasını önlememiz lazım. O yüzden halkımızın bilinçlenmesini çok önemsiyoruz.” dedi.

Başkan Vekili Ali Demiral da İtfaiyecilerin bu gururlu haftasını kutlayarak, çalışan personellere ve idarecilerine başarılar diledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.