1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İstihdam için Koordinasyon
İstihdam için Koordinasyon

İstihdam için Koordinasyon

İstihdam için Koordinasyon ve Eğitim Projesi Deneyim Paylaşım Toplantısı...

A+A-

Türkiye Belediyeler Birliği temsilcilerinin İstihdam için Koordinasyon ve Eğitim Projesi Deneyim Paylaşım toplantısı Ankara Limak Otel’de yapıldı.

Toplantıya; 12 belediyeden Sosyal Hizmetler Destek ve İstihdam Rehberliği Birimi (SHDİRB) personeli, MEB, İŞKUR,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il temsilcileri de iştirak etti. Ayrıca, Kars Belediyesi’nden Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice, Özel Kalem Müdürü Muhammet Koç, Aile ve Sosyal Politikalar Kars İl Müdürü Aydın Acay, İstihdam ve Rehberlik Hizmetleri Koordinatörü Filiz Güven, Sosyal Hizmetler Koordinatörü Sosyolog Elif Penmek de toplantıda yerlerini aldı.

Türkiye Belediyeler Birliğinin açılış konuşmasını yaptığı toplantı da Teknik Destek Takım Lideri Paulo Pedreso ve Kilit Uzman Cleofe Guadrigli Deneyim Paylaşım Toplantısının amacını açıklandı. Portekiz’de gerçekleştirilen çalışma ziyaretinin sonuçlarına ilişkin sunumlarının da gerçekleştirildiği toplantıda Almanya’dan Joerg Greis, İtalya’dan Sonia Parisi, Portekiz’den Jeronimo Da Sousa “Sosyal İçerme ve İstihdam Edilebilirlik” konularında diğer ülkelerden politika ve uygulama örnekleri sunuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.