1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. İstanbul Uçağı Toz Fırtınası Nedeniyle Kars’a İnemedi
İstanbul Uçağı Toz Fırtınası Nedeniyle Kars’a İnemedi

İstanbul Uçağı Toz Fırtınası Nedeniyle Kars’a İnemedi

İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanından Kars’a gelen THY’larına ait 7300 sefer sayılı Anadolu Jet uçağı şiddetli toz fırtınası nedeniyle Harakani Hava Limanına inemedi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Tahmini olarak 15.15 sıralarında Kars’a inmesi gereken uçak, Harakani Hava Limanı ve çevresinde etkili olan ve kasırgayı andıran toz fırtınası nedeniyle iniş yapamadı. Ara sıra hortumunda oluşmasından kaynaklı 3 kez Kars üzerinde tur atan uçak daha sonra zorunlu olarak Erzurum Hava Limanına iniş yaptı. Uçağın havada tur attığı sırada fırtınadan kaynaklı olaşan toz nedeniyle havada görünmesi dahi zorlaştı. Toz fırtınası nedeniyle Kars’a gelemeyen yolcuların ise uçuşun Erzurum’da sonlanması nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

Uçağın Kars semalarında tur atması sırasında aynı uçakla İstanbul’a gidecek olan yolcularda hava limanına gelişleri sırasında fırtına nedeniyle güçlükle büyük zorluklar çekti. Öte yandan aynı uçakla İstanbul’a gidecek olan yolcuların ise bekleyişleri sürüyor. Öte yandan edinile bilgilere göre aynı uçakla İstanbul’a gitmek isteyen yolcular için yarın ek sefer düzenlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.