1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İŞKUR’un Milli Seferberlik Kampanyası
İŞKUR’un Milli Seferberlik Kampanyası

İŞKUR’un Milli Seferberlik Kampanyası

İŞKUR’un Milli Seferberlik Kampanyası aracının son durağı Kars oldu...

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

İŞKUR Kars İl Müdürlüğü organizasyonunda Kars’a gelen Milli Seferberlik Kampanya aracı, Faik Bey Caddesi üzerinde son molasını verdi.

Kars İŞKUR İl Müdürü Yusuf Bulut, kurumun hizmet kapasitesinin artırılması, gelişen ve değişen işgücü piyasasına uyum sağlanabilmesi amacıyla yürütülen faaliyetlerden biri olarak, Milli Seferberlik Kampanyası aracının ilimizde faaliyetler göstermek üzere görevlendirildiğini söyledi.

Aracın son durağının Kars olduğunu belirten Bulut, otobüs önünde stant açan Kars İŞKUR personelinin vatandaşlara danışmanlık hizmeti verdiğini ve çeşitli konularda bilinçlendirdiğini söyledi.

İŞKUR’un Milli Seferberlik Kampanya aracını AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ile İl Başkanı Adem Çalkın da ziyaret ederek Müdür Yusuf Bulut ve vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

Etkinlik ile ilgili olarak açıklamada bulunan İŞKUR Kars İl Müdürü Yusuf Bulut, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlayan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakamlığının öncülüğünde Bakanlığın politika ve programları olarak hayata geçirildiğini söyledi.

Müdür Bulut açıklamasında: “Proje kapsamında devletimizin/hükümetimizin çalışma hayatında istihdam olanaklarının arttırılması için iş başı eğitim teşviki, ilave istihdam teşviki gibi bir çok teşvik hayata geçirilmiş bulunmaktadır. Türkiye’nin kamu istihdam kurumu olarak İŞKUR, vatandaşlarımızın emeğini tam ve üretken istihdamda değerlendirmek ve bunu yaparken tüm “kurumsal kapasitesini” kullanmak durumundadır.

Dolayısıyla, Kurumumuz da; hizmetleriyle her bir vatandaşımıza kendilerini gerçekleştirme, geçimlerini sürdürme ve ortak bir gelecek idealiyle birleşen büyük Devlet/Millet işbirliğinin üretken bir parçası olma imkânlarını sunmayı amaçlamaktadır.

Bu çerçevede Kurumumuz hizmet kapasitesinin artırılması ve gelişen ve değişen işgücü piyasasına uyum sağlanabilmesi amacıyla yürütülen faaliyetlerimizden biri olarak; Milli Seferberlik Kampanya aracı hazırlanmış olup aracımız Kars ilimizde faaliyetler göstermek üzere görevlendirilmiştir.”dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.