1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İşadamları Piknikte Buluştu
İşadamları Piknikte Buluştu

İşadamları Piknikte Buluştu

Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı’ndan (KAI), Kafkas Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu yapımı için destek sözü verildi.

A+A-

KAI Vakfı Başkanı Turan Çelik başkanlığında, vakıf üyelerinden oluşan 40 kişi Kars ve Ardahan’a gelerek gezi ve yardımlarda bulundu.

 

Bu gezi ve ziyaretlerin birisi de KAI Vakfı Başkanı Turan Çelik’e ait Çelikler Sitesinde gerçekleştirildi. Burada Çelik tarafından geziye katılan vakıf üyelerine Kars döneri ile birlikte yöresel yemeklerin sunulduğu piknik düzenledi.

 

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in de katıldığı yemekte KAI Vakfı Başkanı Turan Çelik, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağlı Sağlık Meslek Yüksek Okulu kazandırılması için destek vereceğini müjdeledi.

 

Çelik, “Kafkas Üniversitesi’nde son yıllarda yaptığı atılımlarla bir bölge üniversitesi olma yolunda hızlı adımlarla yürümesine destek vermek amacı ile önümüzde ki günlerde açılacak olan Tıp Fakültesi yakınında Sağlık Meslek Yüksek Okulu yaptırmak için KAI Vakfı’nı toplayacağım.”dedi.

 

Çelik’in bu sözü memnuniyet ile karşılanırken KAI Vakfı Eski Başkanı Yıldız Laçinel ve bir gurup Vakıf üyesi KAI desteği ile yapılan Vasfiye Eriş Kız Yurdu ve Tıp Fakültesi’ni gezdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.