1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İrfan Topçu Kars’ta
İrfan Topçu Kars’ta

İrfan Topçu Kars’ta

Yaklaşan milletvekili seçimleri için Kars’a gelen İrfan Topçu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar yolculuğunda hedefine adım adım yaklaştığını belirterek,

A+A-

Kars’ında bu yolculukta üzerine düşeni yapacağını, TBMM’sine Kars’ı temsilen milletvekili, hatta vekilleri göndereceğini söyledi.

Yazar İrfan Topçu Kars’a geldiğinde, MHP Kars Milletvekili Taner Gökçek ile birlikte Kafkas Haber Ajansı’nı (KHA)’yı ziyaret etti. İrfan Topçu, KHA kurucusu Bedir Altunok’a yaptığı açıklamada, önümüzdeki seçimlerin ülkemiz, bölgemiz ve Kars açısından önemini vurguladı. Topçu, kendileri haricindeki siyasi parti adaylarının gündeminde, Kars ve Karslının olmadığını söyleyerek, Kars’ı en doğru şekilde temsil edecek adayların MHP adayları olduklarını sözlerine ekledi.

Topçu, “Ülkemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini en doğru şekilde karşılayacak programla seçmenin huzuruna çıkan partimiz, aday tercihleri ile de hemşerilerimizin taleplerine ne kadar saygılı davrandığını da göstermiştir. Hem ülkemizde hem de şehrimizde seçimlerin galibi MHP olacaktır diyerek, adayımız Taner Gökçek’in hizmet aşkı ile dolu olan kalbini ve dost elini hemşerilerimizin geri çevirmeyeceğine inancım tamdır.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.